iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Kobrat kiittää tukijoitaan ja fanejaan mennesstä kaudesta, joka oli monessa suhteessa poikkeuksellinen. Toivomme että voisimme vihdoin seuraavalla kaudella palat normaalimpiin oloihin ja yleisö pääsisi myös nauttimaan paikanpäälle.

Kevään otteluissa oli erikoisen vaisu tunnelma, tusina toimitsijaa ei riitä yleisöksi. Kauden päättyessä Kobrat tarjoa lyhyen kertauksen kaudesta videon muodossa. Videon voi käväistä katsomassa joko tästä linkistä tai klikkaamalla kuvaa. 

OtsikkoVideo

 

Seagulls oli liian vahva eilen vajaamiehistä Kobralaumaa vastaan. Kobrien tilastot Loveridge 29/5/1, Grimes 17/8/0, Pierce 14/1/9, Raitanen 8/6/3, Turja 5/3/1, Lehtoranta 3/2/3, Taipale 0/1/2 ja Härsilä jäi tällä kertaa ilman tehomerkintöjä.

Huomenna jatkuu pelit Kobra-areenalla, ottelun tarjoaa tällä kertaa Pohjanmaan Ekonomitoimisto, Kobrat kiittää! 

Ville Turja: "Nopeassa tahdissa lisää pelejä ja Game 4 odottaa huomenna. Eilinen ottelu oli kaksijakoinen, kun toteutimme sovittuja asioita oli hyökkäämisemme oikeinkin hyvää ja saimme mitä halusimme. Toisaalta kenttäjohtajuuden puutteen vuoksi saattoi sitten mennä monta hyökkäystä joukkueen vain surffailessa ilman kunnon päämäärää ja Seagulls sai aina silloin puolustaessaan mitä halusi. Puolustuspäässä päänvaivaa aiheutti palloskreenit Seagullsin siirtymähyökkäyksissä.
Tilanne 0-3 Seagullsille. Emme ole kuitenkaan luovuttamassa vaan pelaamme mahdollisimman lujaa viimeiseen minuuttiin asti, oli se viimeinen minuutti sitten huomenna tai viikon päästä. Lopullisesta kokoonpanosta en osaa sanoa vielä mitään. Tarkennan siis tarvittaessa kokoonpanoa."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Nikkarinen, Drockila, Turja ja Pierce

Jussi Laakso: "Mindsettimme oli oikea ja sen vuoksi pelasimme yhden kauden parhaista peleistämme. Tämä antaa meille nyt mahdollisuuden katkaista sarja lauantaina Lapualla. Se vaatii kovaa duunia ja keskittymisen säilymisen omassa tekemisessä, koska Kobrat on parantanut myös peli peliltä ja saavat todennäköisesti Nikkarisen taas pelinjohtoon."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

4Valiera

 

Ensimmäinen pudotuspeli on takana ja Kobrille jäi aika paljon parannettavaa. Ottelun paras pistemies oli Remu Raitanen (18/7/2), toivottavasti muutkin pääsevät vauhtiin seuraavassa pelissä. Justin Piercen (12/5/5) paluu pelaavaan kokoonpanoon vaikutti positiivisesti ettei kenenkään Jordan Loveridgeä (15/6/1) lukuunottamatta tarvinnut urakoida yli 30 minuuttia kentällä. AJ Gainesin (11/8/1) tehoja hyökkäyspäässä varmaan söi puolustusvastuu McCullumista ja Collinsista. Nate Grimes (15/13/1) onnistui omalla erikoisalallaan ja napsi jälleen 13 levypalloa, kolmosetkin upposivat 43% tarkkuudella. Ensimmäisessä ottelussa kaikki kokoonpanossa olleet pääsivät myös kentälle kokemaan pudotuspelien tunnelmaa.

Ainakin tämän 2. puolivälierän Kobrat joutuu vielä tulemaan toimeen ilman Antto Nikkarista, toivotaan että saadaan Antto vielä johonkin matsiin mukaan. Ottelua isännöi Veljekset Ala-Talkkari Oy, Kobrat kiittää! Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -kanavalla klo 18:20.

Ville Turja: "Seagulls oli eilen Kanervon johdolla erinomainen ja rankaisi välittömästi kaikista meidän pienimmistäkin virheistä ja lepsuiluista.
Ensimmäisen playoff pelin mukanaan tuoma jännitys on toivottavasti takanapäin ja varusteita myöten kaikki kunnossa. Pienillä tarkennuksilla ja suunnitelman yksinkertaistamisella lähdetään uudelleen tosissaan haastamaan Seagullsia kotiparketilla huomenna."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila, Turja ja Pierce

Jussi Laakso: "Peli 2 Lapualla. Eilinen meni hyvin, mutta meillä on selkeä käsitys siitä, että tilanne on vasta 1-0. Huominen peli on taas uusi tilaisuus pelata omalla korkealla tasolla."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

2 Vlier

 

Tänään pelataan taas Kisahallissa, joukkueilla on ollut nyt 2 huilipäivää ja varmaan taas mennään kovaa. Kobrat starttaa näillä hetkillä täydellä miehityksellä kohti Helsinkiä. Ottelu Ruutu+:lla klo 18:20 alkaen.

Ville Turja: "Huomenna osaottelu kolme ja paluu kisahalliin. Pystyimme edellisessä ottelussamme nostamaan Anton johdolla puolustuksemme intensiteettiä huomattavasti. Puolustuksen ansiosta heikosta heittopäivästä huolimatta pelasimme hyvän tasaväkisen ottelun Seagullsia vastaan.
Edellinen ottelu antoi hyvän positiivisen signaalin kyvystämme olla myös inhottava puolustuspään joukkue. Tämä loi myös uskoa siihen, että tekemällä rajusti töitä puolustuksessa ja palasten loksahtaessa paremmin paikoilleen hyökkäyksessä, voimme ottaa voiton kenestä tahansa.
Seuraavaan otteluun täytyy tarkentaa hieman pelisuunnitelmaa muutamassa tilanteessa, mutta muuten kaikki nojaa intensiteetin korkeana pysymisessä."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Nikkarinen, Drockila, Turja ja Pierce.

Jussi Laakso: "Kolmas peli puolivälierissä tulossa ja paluu Kisahallille. Kobrat saivat lisäystä rosteriin ja lisäsivät intensiteettiä puolustuksessaan. Meidän pitää toteuttaa hyökkäyspään asioita maanantaita laadukkaammin sekä jatkaa hyvää pelaamista puolustusribareissa ja Kobrien siirtymissä. Tavoitteena on, että sarja on katkolla lauantaina Lapualla."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Mäkelä, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

 

 GamedaySeagulls3

Tänään Kobrat suuntaa jo aamupäivästä kohti etelää ja Kisahallia, tavoitteena olla perillä pari tuntia ennen ottelun alkua. Edessä on kova haaste vajaalla miehistöllä matkassa olevalla Kobra laumalle. Taisteluilmeellä kuitenkin lähdetään ja kaikki laitetaan peliin heti ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Meillä ei lasketa mutta onhan Kobrien edellisestä pudotuspelistä kulunut jo 3 vuotta, 11 kuukautta ja 4 päivää eli siis 1434 päivää. Toivotaan että tällä kertaa Helsingin reissusta selvitään ilman miestappioita, muuten alkaa rosteri käymään todella kapeaksi. 

Ville Turja: "Pitkän tauon jälkeen suomalaisessa koripallossa päästään aloittamaan playoffit ja on tietenkin erityisen hienoa, että olemme näissä peleissä mukana. Saamme vastaamme runkosarjaa suvereenisti hallinneen Seagullsin. Seagulls toteuttaa hyökkäyksiään erittäin kurinalaisesti ollen erityisen tehokas löytäessään laadukkaita heittopaikkoja heittäjilleen. McCullum puolestaan aiheuttaa jatkuvasti nopeudellaan päänvaivaa vastustajien palloskreenipuolustukselle. Myös puolustuspäässä heidän joukkuekonseptinsa toteuttaminen on usein läpi ottelun lähes virheetöntä. Itse ottelusarjaan lähdemme tietenkin paineettomasti nauttimaan ja pelaamaan kaikkemme antaen runkosarjan parhaita vastaan. Kokoonpanomme toivottavasti täydentyy ottelusarjan edetessä siten, että pystyisimme pelaamaan jossain ottelussa täydellä miehityksellä."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila, Turja ja Pierce GTD 25%

Jussi Laakso: "Vihdoin playoffit on täällä. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo melkein kaksi vuotta, joten intoa riittää kuin pikkupojalla karkkikaupassa. Puolivärien vastustajamme Kobrat tarjoaa meille hienon vastuksen ja omaa erinomaisen siirtymähyökkäyksen. Samoin heidän iso miehensä Grimes on aiheuttanut harmaita hiuksia hyökkäyslevypalloissa. Nämä ovat kaksi asiaa, joissa meidän pitää lapualaisia hillitä. Nyt toden teolla Pantterijahtiin!"

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Mäkelä (GTD75%), Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin, Collins.

 pv12021

 

Lisää uutisia

Korisliiga

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudussolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesjitavalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissalannenLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvestrentaRiitanHerkkuLaihiantp

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy