iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat tarjoaa yrityksille erityyppisiä mahdollisuuksia kumppanuuteen ja valtakunnalliseen näkyvyyteen. Pyrimme rakentamaan yrityksille paketin, joka soveltuu oikealla tavalla sen kokoon ja toimintaympäristöön. Tässä mahdollisuuksia!

Peliasunäkyvyys
Korisliigassa pelataan runkosarjassa kaikkiaan 22 ottelua ja lisäksi mahdolliset PlayOff-pelit. Vahvaa näkyvyyttä! Vieraspelipaikkakunnat Lapuan lisäksi Helsinki, Nokia, Tampere, Uusikaupunki, Joensuu, Kouvola, Kotka, Salo, Loimaa ja Kauhajoki.

Ottelunäkyvyys Lapualla
Kobra-Areenalla tarjoamme useita erilaisia mahdollisuuksia. Perinteisten laitamainosten lisäksi teemaottelut, tuote-esittelyt & myynti, asiakastapahtumat jne., Kotipeleissä hyvä paikka olla näkyvissä on myös KobraKlubi sekä FaniKlubin tuotteet.

Sosiaalinen Media
Kobrat tarjoaa hauskaa ja räväkkää some-tuotantoa, missä klikkaukset ovat tuhansissa. Facebook-näkyvyys ja tempaukset, siinäkö sinun yrityksesi mahdollisuus?

Ruutu+ näkyvyys
Kaikki ottelut televisioidaan Nelosen Ruutu+ -kanavalla ja kotiotteluihin voi saada oman maksimissaan 30 sekunin mainosvideonsa. Tämä näkyvyys kannattaa hyödyntää.   

KobraKlubi & verkostoituminen
Tämän kauden uutena paikkana kotipeleissä on KobraKlubi, yritysten kohtauspaikka. Otteluisännän esittely ja kumppanien verkostoituminen tuo nopeasti panoksesi takaisin yritykseesi!

Perinteinen tukimainonta, lippusarjapaketit sekä pienmainonta
Kobrille on tärkeää myös perinteinen tukimainonta, jossa yritysten panokset ovat pienempiä, normaalisti max. 200 euroa. Erinomainen ja jo nyt suosittu mahdollisuus on ostaa yritykselle sarjalippu työntekijöiden käyttöön, hinta vain 100 euroa!

Kobra-bussi
Edullinen liikkuva mainospaikka! Samalla yritykselle tulee mahdollisuus hyödyntää Kobra-bussia vaikkapa messuilla.

Vain taivas on rajana rakentaessamme yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Yhteyshenkilömme

Markku Turja
Manageri
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy