iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Jatkosarjan viimeiseen otteluun Kobrat matkustaa Kouvolan Kouvojen vieraaksi. Alemman jatkosarjan otteluilla ei ole enää sijoitusmielessä merkitystä. Kouvot sijoittuu ykköseksi ja kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella BC Nokian. Kobrat on jatkosarjan kakkonen ja pudotuspelit pelataan Helsinki Seagullsia vastaan. KTP:n Pyrinnön, Bisonsin ja LaBa:n ottelut päättyvät viimeiseen kierrokseen ja LaBan kohtaloksi tuli lopulta pudotus sarjaporrasta alemmaksi.

Kouvot on pelannut vahvan jatkosarjan ja voittanut 9 ottelusta 7. Kouvot on voittanut kaikki kotiottelut ja 2 tappiota se on kärsinyt vierasotteluissa Lahdessa ja Kotkassa. Edellisellä kierroksella Kouvot kaatoi Pyrinnön Tampereella luvuin 71-73.

Kobrien ja Kouvojen aikaisemmat kohtaamiset ovat Kouvolalaisille 2-1. Ensimmäisen kohtaamisen Lapualla lokakuun alussa voitti Kobrat 99-86. Toisen ottelun joulukuun alussa vei Kouvot 83-63. Jatkosarjan ensimmäinen matsi pelattiin Lapualla ja Kouvot vei pisteet mukanaan lukemin 64-81.

Kobrilla on jatkosarjan 9 ottelusta 4 voittoa. Kotiparketilla 5 ottelusta otettiin vain 1 voitto, kun KTP kaatui luvuin 83-74. Vieraskentiltä sen sijaan tuli 3 voittoa ja ainoa tappio kärsittiin Pyrinnön vieraana 97-84. Kobrilla onkin tämän kauden korisliigassa yhtä monta vieras- ja kotivoittoa eli molempia 7. Voitolla Kouvolasta saldo kääntyisi niin, että vierasvoittoja olisi enemmän kuin kotivoittoja.

Alla valmentajien mietteet tulevasta koitoksesta Korisliigan sivuilta:

Ville Turja: Yksi alemman jatkosarjan tavoitteistamme oli, että emme viimeisellä kierroksella Kouvolan vierasreissulla olisi pakkovoiton edessä ja tämä tavoite toteutui täpärästi. Joukkueessamme on ollut paljon loukkaantumisia ja erinomaisten 5vs5 harjoitusten aikaansaaminen on ollut vaikeaa, joten tämän päivän ottelu palvelee siinä mielessä hyvänä korkean intensiteetin valmistavana otteluna kohti playoffseja.

Kokoonpano: Anthony Roberson, Timi Puittinen GTD 75%, Taz Sherman, Theo Akwuba, Joona Tuomala, Juho Lehtoranta, Antto Nikkarinen ja KJ Buffen.

Jyri Lehtonen: Viikko playoffs -avaukseen. Meille hyödyllinen ottelu edessä. Toivon mukaan Kobrat jättävät bussijalat eteiseen ja tulevat kentälle pelaamaan.

Kokoonpano: Gipson, Lindo, Mäntynen, Lofton, Jokela, Boyd, Kristeri, En ja Salmi

Kouvot - Kobrat tänään 30.03.2024 klo 17.00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana.

Gameday Kouvolas 2024

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy