iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Jatkosarjan viimeinen kotiottelu edessä ja Lapualle saapuu Loimaan Bisons. Aikaisemmat kohtaamiset ovat Kobrille 3-0. Runkosarjan ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuussa Kobrat oli kotonaan vahvempi luvuin 100-69. Uudenvuoden jälkeen Loimaalta Kobrat haki pisteet numeroin 76-88. Jatkosarjan ensimmäinen kamppailu pelattiin maaliskuun alussa Loimaalla ja Kobrat ryösti pisteet luvuin 84-89 (16-33,25-20,16-22,27-14).

Bisons on pelannut jatkosarjan vahvasti saalistaen voitot KTP:stä ja Pyrinnöstä kotonaan sekä Pyrinnöstä ja Lahdesta vieraskentällä. Kotitappion Bisons on kärsinyt Kouvoille ja Kobrille sekä vierastappiot KTP:lle ja Kouvoille. Bisons taistelee tiukasti sarjapaikastaan LaBan kanssa ja on yhden voiton etumatkalla. Voittamalla Kobrat Bisons varmistaisi sarjapaikkansa ennen viimeistä ottelukierrosta, Myös mikäli LaBa häviäisi ottelunsa KTP:tä vastaan Lahdessa viimeisen kierroksen ottelu Laban ja Bisonsin välillä olisi merkityksetön. Mikäli taas LaBa kaataisi KTP:n ja Kobrat voittaisi Bisonsin ratkaistaisiin putoaja joukkueiden keskinäisessä jatkosarjan päättävässä ottelussa, joten panokset kierroksen otteluihin ovat kovat.

Kobrat on kiinni tällä hetkellä tiukasti viimeisessä pudotuspelipaikassa. Edellisellä kierroksella pahimmasta kilpailijasta KTP:stä numeroin 83-74 otettu voitto paransi Kobrien osakkeita merkittävästi ennen 2 viimeistä kierrosta. Kobrat tarvitsee kuitenkin yhden voiton tai vastaavasti KTP:n täytyisi kärsiä yksi tappio niin Kobrien pudotuspelipaikka varmistuisi eli kuten Bisonsille niin myös Kobrille illan ottelulla on suuri merkitys 

Valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta:

Ville Turja: Ratkaisevat kierrokset jatkuvat. Meidän täytyy pystyä tänään vastaamaan Loimaan pelikovuuteen ja intensiteettiin, että tulos voi olla meille suotuinen.

Kokoonpano: Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Joona Tuomala, Joonas Lehtoranta GTD75%, Juho Lehtoranta, Antto Nikkarinen, KJ Buffen, Jussi Turja GTD25% ja Lassi Kilpinen GTD25%.

Konsta Mastomäki: Taistelu jatkuu tänään Lapualla. Viime kerralla Kobria vastaan jäimme toiseksi liian monella osa-alueella. Nyt meidän on pystyttävä vastaamaan heidän asettamaan fyysisyyteen.

Kokoonpano: Brooks, Kallio, Tahvanainen, Davidson, Goodman, Kuukkanen, Uotila, Painter, Heinonen

Kobrat – Loimaan Bisons tänään keskiviikkona 27.03 klo 18.30. Kobra-areenalla. Tervetuloa!

Gameday Bisons kevt 2024

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy