iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Jatkosarja lähenee loppuaan ja seuraavaksi Lapualle saapuu KTP-Basket. Taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta käy tiukkana, kun Kobrat KTP ja Pyrintö kärkkyvät viimeistä paikkaa jatkopeleihin ja joukkueet ovat 2 pisteen sisällä, joskin Pyrinnöllä on yksi ottelu enemmän pelattuna.  KTP on ollut erittäin vahva sen jälkeen, kun se hankki riveihinsä Jeremiah Woodin (17,5/10,8/4,5s). Wood on pelannut nyt 4 ottelua, joista KTP on voittanut 3 viimeistä. Ensin Pyrinnön vieraissa 97-104 ja sen jälkeen Bisonsin 84-76 ja Kouvot 84-78 kotiparketillaan.

Kobrien ja KTP:n aikaisemmat kohtaamiset KTP on vienyt 2-1. Marraskuun alussa Lapualla pelatussa ottelussa KTP vei pisteet mukanaan numeroin 79-83 (28-19,18-17,17-22,16-25) ja loppiaisaattona Kotkassa kotijoukkue oli parempi lukemin 74-65 (23-13,13-18,20-15,18-19). Jatkosarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Kobrat haki Kotkasta vieraspisteet numeroin 80-82 (18-22,21-17,18.21,23-22). Koriero on tällä hetkellä KTP:n hyväksi +11, joten Kobrat tarvitsisi 12 pisteen voiton, että se sijoittuisi KTP:n edelle mikäli joukkueet päätyisivät jatkosarjan jälkeen tasapisteisiin.

Kobrat kohtasi tauon jälkeen vieraskentällä Lahti Basketballin ja haki pisteet luvuin 77-89 (22-22,19-27,18-19,18-21). Kobrat pelasi varsin tasapainoisen ottelun ja karkasi tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen toisella jaksolla lähes 10 pisteen johtoasemaan, joka johto piti ottelun loppuun asti. Illan ottelun jälkeen Kobrat kohtaa vielä keskiviikkona kotiottelussaan sarjapaikastaan tiukasti taistelevan Loimaan Bisonsin sekä jatkosarjan päätöskierroksella pääsiäislauantaina vieraskentällä Kouvolan Kouvot.

Valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta:

Ville Turja: Tärkeät matsit jatkuu. kun Lapualle saapuu hurjassa vireessä oleva KTP. Wood on selkeästi tuonut KTP:n tekemiseen rakennetta ja rauhaa. Meillä ei ole vielä tänään ollut aamutreenejä, joten kaikkien pelaajien päivän kunnosta ei ole eilisten treenien jäljiltä vielä aivan varmaa tietoa.

Kokoonpano: Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Joona Tuomala, Joonas Lehtoranta, Antto Nikkarinen, KJ Buffen GTD75%, Jussi Turja GTD25% ja Lassi Kilpinen GTD25%.

Michael Pounds: Bussi startattu kohti Lapuaa. Lapuan monipuolinen korinteko uhka luo meidän puolustukselle kovan haasteen.

Kokoonpano: Golson, Timonen, Lommi, Nyman, Marttinen, Henttonen, Doss Jr, Brown, Wood, Kuukkanen.

Kobrat - KTP Basket lauantaina 23.03 klo 17.00. Kobra-areenalla. Tervetuloa!

Gameday KTP kevt 2024

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy