iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Puolentoistaviikon tauko on takana ja edessä jatkosarjan 4 viimeistä ottelua. Kamppailu sekä viimeisestä pudotuspelipaikasta että putoajasta käy kiivaana. Kobrat on KTP:n kanssa tasapistein (24) kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta Kobrilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tämän iltaisen ottelun jälkeen Kobrat kohtaa seuraavaksi Lapualla juuri KTP:n ja sen jälkeen niinikään kotiottelussa Bisonsin. Viimeisellä kierroksella matkustetaan Kouvojen vieraaksi.

Kobrien ja Laban keskinäisissä otteluissa LaBa on niskan päällä voitoin 2-1. Runkosarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Lahdessa LaBa oli vahvempi numeroin 88-83 (23-16,18-21,22-25,25-21). Toinen kohtaaminen Lapualla meni Kobrille 102-87 (25-23,25-22,26-21,26-21) ja kolmannessa kohtaamisessa Laba ryösti piteet Lapualta luvuin 78-83 (27-24,15-18,15-10,21-31)

LaBa on tällä hetkellä putoajan paikalla ja sillä on koossa 14 pistettä, kun edellä olevalla Bisonsilla pisteitä on kasassa 16, mutta Laba on pelannut yhden ottelun Bisonsia vähemmän, joten voitolla se nousisi tasapisteisiin Bisonsin kanssa. Tämän jälkeen Laba pelaa vielä Pyrinnön vieraana ja saa kotiinsa KTP:n sekä päättää jatkosarjan Bisonsin vieraana.

Ohessa valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta:

Ville Turja: Tänään pelataan Lahdessa. Ottelu on erittäin tärkeä molemmille joukkueille. Tärkeitä asioita meille on palloskreenipuolustus Clearyä vastaan sekä Lahden heittäjien tunnistaminen. Pienen ottelutauon jälkeen tietenkin myös intensiteetin löytäminen kamppailutilanteisiin heti ottelun alussa on tärkeää, kuten myös Lahden runien minimoiminen. Kokoonpano: Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Joona Tuomala, KJ Buffen, Jussi Turja, Joonas Lehtoranta ja Anto Nikkarinen.


Kristian Palotie: Neljä peliä jäljellä ja tavoite ei voisi olla selkeämpi. Tänään vastassa Kobrat, joka puolustaa koriaan paremmin kuin yksikään joukkue Korisliigassa. Meidän tavoite on vastata omalla puolustusintensiteetillä, päästä avoimelle kentälle ja liikuttaa heidän puolustusta.

Kokoonpano: Cleary, Homanen, Sajantila, Koivunen, Henderson, Terrell, Saarijärvi, Walker ja Lähdetniemi.

LaBa - Kobrat keskiviikkona 20.03.2024 klo 18.30. Ottelun näyttää suorana Ruutu+.

Gameday Lahdes kevt 2024

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy