iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan BC Nokiaa vastaan. Nokia on sarjassa 2. sijalla ja sillä on koossa 30 sarjapistettä. Nokia on viime kierrokset ollut hyvässä vireessä, kun vieraskentällä se on hakenut pisteet Vilppaalta 79-88 ja Bisonsilta 89-94. Kotiotteluissa kaatui sarjajohtaja Seagulls 91-82 ja edellisellä kierroksella LaBa 98-82. Both Cach (21,8/6,3) on Nokian ja koko sarjan pisteykkönen tämänhetkisistä korisliigan pelaajista. Kaikki amerikkalaispelaajat ovat pussittaneet kaksinumeroiset keskiarvot Tucker Richardson (18,1/7,5/5s), Kahron Ross (13,4/3,2/5,1s) ja Patrick Tape (11,7/6,9). Suomalaisosastolla ovat lähes samoilla tilastoilla Niko Mattila (7,8/3,8), Tomas Murphy (7,6/3,5) sekä Fiifi Aidoo (7,6/2,7), Kaksinumeroisilla peliminuuteilla operoivat myös Hugo Boman (5,4/1,6) ja Kalle Peltonen (2/1,2). Kauden ensimmäisestä kohtaamisesta Nokialla Kobrat haki pisteet luvuin 74-91.  

Kobrien edellinen ottelu oli jo ennakkoon runkosarjan toiseksi upein tapahtuma, kun Kobrat matkusti Karhu-Basketin vieraaksi. Lähes 2000 silmäparia todisti todella tasaista kamppailua, jossa tarvittiin 2 jatkoaikaa ennen kuin voittaja saatiin selville. Loukkaantumisten takia Kobrien pelaava kokoonpano oli kutistunut 7 pelaajaan, mutta niin vain bensa riitti ottelun loppuun ja pisteet matkasivat Lapualle luvuin 100-103.  

Sarja on erittäin tasainen ja sijoilla 3-8 olevat joukkueet ovat 4 pisteen sisällä. Kaikenkaikkiaan onkin parempi olla liikaa miettimättä eri skenaarioita vaan keskittyä aina seuraavaan otteluun ja pelata sarja loppuun, jonka jälkeen tiedetään sijoitus ja mihin se oikeuttaa.  

Seuraavassa valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta:

Ville Turja: Tänään edessä jatkosarjojen kannalta erittäin tärkeä matsi Nokiaa vastaan. Nokia on pelannut hienon runkosarjan ja Seagullsin kanssa pystynyt pitämään pelinsä kaikkein laadukkaimpana läpi kauden. Meillä ongelmat jatkuu ja joukkueessa on nyt loukkaantumisten lisäksi kiertänyt kaikenlaista flunssaa eikä se nyt tälle päivälle näytä helpottavan. Kuten Pyrintö peliä ennen joukkueelle sanoin, taistelemme tilanne kerrallaan niillä ketä kentällä on ja katsotaan lopussa mihin se riittää.

Kokoonpano: Nikkarinen, Roberson, Puittinen, Sherman, Akwuba, Lehtoranta, ja Joonas Lehtoranta.

Greg Gibson: Lapua is a team that is playing well at the moment. Last time they thoroughly beat us in many ways and it was a real wake up call for us. We must rebound and we must defend in a way that limits good looks for them.

Kokoonpano: Boman, Aidoo, Richardson, Gach, Tapé, Ross, Peltonen, Murphy, Välimäki GTD75%, Mupapa, Juntunen, Mattila.

BC Nokia-Kobrat tänään lauantaina 27.01 klo. 16.00. Tervetuloa.

Gameday BCNokia kevt 2024

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy