iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Runkosarja lähenee loppuaan ja seuraavana Lapualle saapuu Tampereen Pyrintö. Pyrintö on noussut hyvään vireeseen ja voittanut 3 edellistä otteluaan. Bisons kaatui vieraissa 77-96, kuten myös Kouvolan reissulta Pyrintö haki pisteet luvuin 74-80. Edellisessä ottelussaan Tamperelaiset kaatoivat kotonaan Lahden suurinumeroisesti 112-83. Pyrinnön ja Kobrien ensimmäisessä kohtaamisessa marraskuun alussa Kobrat toi pisteet mukanaan numeroin 75-88. Paljon on kuitenkin Tamperelaisjoukkue muuttunut tuosta kohtaamisesta. Joukkueen päävalmentaja Miikka Sopanen ei ole enää Pyrinnön palveluksessa vaan vetovastuun on ottanut Tero Vasell. Pelaajarintamalla Sekou Sylla (15,3/9,7) on vaihtunut Jordan Ngataihin (14,7/4,2) ja suomalaispelaajista joukkueeseen ovat liittyneet 4 ottelua pelannut Ilmari Toikkanen (6,3/4) ja yhden ottelu pelannut Trey Niemi (9/3). Luther Muhammad (20,4/6,1/4,5s) on ollut joukkueen vahvin pisteissä ja on koko korisliigan 4. pistetilastossa. Pyrinnön sentteri Nighael Ceaser (12,3/10,9) on liigan levypallotilastossa sijalla 3. Mitchell Pelissier (13/3,8) on myös pussittanut kaksinumeroisen pistekeskiarvon kuten myös viime otteluissa vahvaan heittovireeseen yltynyt Antero Lehtokin (11,1/1,2).    

Kobrilla oli kiireiset välipäivät, kun viikon sisällä pelattiin 3 vierasottelua. Korihait oli vahvempi 109-94. Loimaalta haettiin pisteet 76-88 ja Kotkassa taas pisteet jäivät kotijoukkueelle luvuin 74-65. Tuo ottelu oli muutenkin mollivoittoien kun sekä KJ Buffen että Joonas Lehtoranta loukkaantuivat kolmannella jaksolla ja peli päättyi molemmilla siihen.  

Alla valmentajien mietteitä illan ottelusta Korisliigan sivuilta.

Ville Turja: Kovassa lennossa oleva Pyrintö saapuu tänään Lapualle. Pyrintö on pelaajavaihtojen ja -lisäyksien myötä saanut pelinsä uomiinsa ja ottanut viimepeleistä vakuuttavilla esityksillä voittoja. Meillä on hieman loukkaantumishuolia ja lähdemme otteluun hieman kapeammalla rosterilla. Treenit ovat kuitenkin sujuneet olosuhteisiin nähden hyvin. Odottavan uteliaana lähdetään katsomaan miten lisääntyneelle vastuulle löytyy kantajia.

Kokoonpano: Antto Nikkarinen,  Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba,  Eetu Hautala, Juho Pihlajamäki, Juho Lehtoranta, Joona Tuomala ja Joonas LehtorantaGTD:25%.

Tero Vasell: Kobrien vieraaksi, jossa kotijoukkue asettaa ison haasteen siihen että miten pystymme toteuttamaan omaa tekemistä, pystymmekö vastaamaan pelikovuuteen kamppailutilanteissa ja miten pystymme pitämään vauhtia yllä.

Kokoonpano: Ceaser, Kilpinen, Lehto, Muhammad, Williams,  Leppänen, Ngatai, Pelissier, Toikkanen, Niemi.

Pyrintö – Kobrat perjantaina 12.01 klo 18.30 Kobra-areenalla. Tervetuloa!

Gameday Pyrinto syys 2023

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy