iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat matkustaa seuraavaan otteluun Tampereen Pyrinnön vieraaksi. Pyrintö on kärsinyt loukkaantumisista ja alkukausi on ollut sille haastava., Edellisessä kotipelissä se kaatoi Bisonsin 80-78 ja lähellä oli pisteiden ryöstäminen myös Lahdesta, mutta kotijoukkue oli lopulta vahvempi luvuin 93-89. Pyrinnön uusin amerikkalaispelaaja Luther Muhammad (21,7/4,7/4,7) on osoittautunut oivaksi hankinnaksi ja onkin Pyrinnön ykkönen pistekeskiarvoissa. Levypalloissa koko korisliigan paras on Nighael Cesar (14,1/13,3). Kotimaisella osastolla suurimman vastuun kantavat Antero Lehto (10,4/1,1) Justus Kilpinen (4,3/1,3) ja Kion Williams (6,1/1,9)   

Kobrat kärsi edellisessä ottelussa ensimmäisen kotitappion, kun KTP Basket oli vahvempi 79-83. Kobrien suurimmat ongelmat olivat toisen puolikkaan levypallopelissä, jotka levypallot kokonaisuudessaan menivät vierasjoukkueelle 39-53 sekä heittoprosenteissa, jotka jäivät kovin alhaisiksi kakkoset 45% (22/49) ja kolmoset 23% (5/22) . Kobrat ei ole vielä vieraspisteitä tällä kaudella pystynyt ryöstämään, mutta jokainen ottelu on uusi mahdollisuus.

Alla valmentajien mietteitä illan ottelusta Korisliigan sivuilta.

Ville Turja: Pyrintö on saamassa sairastuvalta pelaajia takaisin kokoonpanoon ja he tulevatkin olemaan kauden edetessä jatkuvasti kovempi vastus. Etenkin kotisalissaan Pyrintö perinteisesti pystyy pääsemään kovaan hurmokseen ja sitä lähdetäänkin tänään estämään. Ottelussa iso asia on levypallopelaaminen ja irtopallo tilanteissa kovuus. Syllan ilmeinen paluu loukkaantumisen jälkeen tämän ottelun kokoonpanoon lisää entisestään tilannekovuuden merkitystä. Tänään meidän pitää olla ensimmäinen joukkue syöksymässä pallon perään ja taistelemassa.

Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Juho Lehtoranta, KJ Buffen, Joona Tuomala.

Miikka Sopanen: Sairastupamme on viimein alkanut tyhjentyä, toivottavasti "uusien miesten" tuoma energia näkyy heti pelisuorituksessa.

Kokoonpano: Ahvenjärvi, Ceaser, Chukwuma, Kilpinen, Lehto, Leppänen, Muhammad, Pelissier, Sylla, Williams.

Pyrintö – Kobrat keskiviikkona 8.11 klo 18.30 Pyynikillä.

GD Tamp 23

 

   

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekCNCTeknUlaVaasaSPVainionpalucromKuntoKuortaneenKaivinLaatupaneeliYliKiikkafinnmetacon

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy