iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat pelaa seuraavan ottelun lauantai-illan huumassa KTP Baskettia vastaan. KTP on aloittanut kauden vahvasti, kun se on 6 ottelustaan voittanut 4. Tappiot joukkue on kärsinyt Katajalle ja Kouvoille. Kotikentällä ovat kaatuneet Seagulls sekä Lahti Basketball ja vieraspisteet joukkue on hakenut Salosta sekä Loimaalta. KTP onkin tällä hetkellä 3 ottelun voittoputkessa. KTP operoi erittäin laajalla rotaatiolla ja on ratkaisuvalmis kaikilta pelipaikoilta. Joukkueessa on tehty 1 pelaajavaihdos, kun Markise Davis (7/5) sai väistyä jo aiemmin Kotkassa pelanneen Roydell Brownin (16,5/5,5) tieltä, joka on nyt ollut mukana 2 ottelussa, jotka molemmat ovat päätyneet voittoihin. Kobrat ja KTP pelasivat vastakkain myös preseasonilla, joten aivan tuntematon amerikkalaiskolmikko ei vastaan tule. Vincent Golson Jr (15,8/3,3/6,2s), Shaun Dos Jr (18,3/4,5) ja Ahmad Rand (14/8,2) ovat kaikki pussittaneet kaksinumeroiset pistekeskiarvot. Suomalaispelaajista yli 20 minuutin peliajalla ovat Vili Nyman (9,7/4,8) ja Miikka Marttinen (5,2/2,5). Paljon vastuuta saavat myös Topias Kuukkanen (5,7/1,5), Juho-Matti Henttonen (3,8/2) Tomi Lommi (5/0,7) ja Joonas Timonen (3,8/1,6).

Kobrat on saalistanut 6 ottelustaan 3 voittoa, jotka kaikki ovat tulleet kotikentällä. Kotona ovat kaatuneet Kouvot, Bisons ja Korihait. Vieraskentällä vahvempia ovat olleet Kataja, Seagulls ja Lahti Basketball. Edellisessä ottelussa Korihaita vastaan jännitys säilyi aina viime sekunneille asti. Joukkueet pelasivat ottelun lopussa lähes 3 minuuttia ilman koria tilanteen ollessa 75-73, kunnes Kobrien Taz Sherman upotti kakkosen ja Antto Nikkarinen viimeisteli vapariviivalta voittonumeroiksi 78-73.

Alla valmentajien mietteitä illan ottelusta Korisliigan sivuilta.

Ville Turja; KTP on aloittanut kauden hienosti ja ottanut kovia voittoja. Meillä ollut hyvä treeniviikko ja ollaan varmasti valmiina illan otteluun. KTP:n nopeaan hyökkäykseen siirtymistä täytyy saada hidastettua ja heidän parhaat heittäjänsä pitää pystyä tunnistamaan. Koitetaan puolustaa kotikenttää kynsin hampain.

Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Juho Lehtoranta, KJ Buffen, Joona Tuomala, Juho Pihlajamäki ja Eetu Hautala

Roope Mäkelä; Isokokoinen ja hyvin heittävä Lapua on toistaiseksi voittamaton kotonaan. Vaikka viikko toi ikäviä loukkaantumia niin kotitaikaa lähdetään rikkomaan.  Pallosta on huolehdittava ja levypalloissa pitää pärjätä niin meillä on mahdollisuuksia lyhempään kotimatkaan.

Kokoonpano: Doss, Rand, Timonen, Kuukkanen, Henttonen, Golson, Brown, Lommi, Nyman GTD 75% 

Kobrat - KTP Basket Lapuan Urheilutalolla tänään lauantaina 04.11 klo. 17.00. Tervetuloa.

Gameday Ktp syys 2023

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttila

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2023 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy