iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrien seuraavan kotiottelun vastustaja tulee Uudestakaupungista, kun paikallinen ylpeys Korihait saapuu Lapualle. Korihait on aloittanut korisliigan loistavasti ja onkin sarjassa jaetulla kakkostilalla, kun se on ottanut pelaamistaan 5 ottelusta 4 voittoa. Kotona se on kaatanut Karhu Basketin sekä Vilppaan ja vieraissa Korihait on ryöstänyt pisteet Loimaalta sekä Lahdesta. Ainoan tappion joukkue kärsi kotonaan, kun sarjajohtaja BC Nokia vei pisteet mennessään. Joukkueesta 6 pelaajaa on kaksinumeroisilla pisteillä, joten leveyttä joukkueesta löytyy. Ylivoimaisesti tehokkaimpana häärii ex Kobra Javion Ogunyemi (21,2/10), joka Bisonsia vastaan kaunisteli Kobrissa pussittamansa ennätyspisteet 29 lukemiin 35. Javion kaunisteli myös levypalloennätyksekseen komeat 19. Korihaiden peliä pyörittää korisliigan yksi kaikkien aikojen parhaista takamiehistä Bojan Sarcevic (13,8/3,8/4s). Amerikkalaisnelikon täydentävät Wesley Person JR (11,4/2,6/2,8s), Travis Jocelyn (10,6/4,6) ja Jalen Jackson (12/4,4/3,6s). Suomalaisosastolta Mikael Aalto (13/5,2), Joni Herrala (2,4/1,2) ja Thomas Vehmanen (8/1,4/5s) pelaavat myös isoja minuutteja.   

Kobrat on 5 sarjakierroksen jälkeen jaetulla sijalla 8. Kotiotteluissa on kaatunut Bisons ja Kouvot, mutta vieraissa on ollut vaikeaa, Kataja, Seagulls ja Lahti Basketballa ovat olleet kotikentällään vahvempia. Edellisessä ottelussa Lahtea vastaan Kobrilla oli viimeisellä minuutilla etsikkoaikansa, kun tasatilanteessa 83-83 Lahdelle vihellettiin EU ja Kobrille vaparit sekä sivuraja. Kuinka ollakaan molemmat vaparit pistettiin ohi ja kun sivurajasta puhallettiin vielä palautus niin kaikki kääntyi päälaelleen, kun kotijoukkue upotti seuraavassa hyökkäyksessä kolmosen lähes puolesta kentästä. Kobrat pääsi vielä kokeilemaan kolmosta 3 kertaa, mutta pallot kolisivat tällä kertaa vain rautoihin ja pisteet jäivät Lahteen.     

Seuraavassa joukkueiden valmentajien kommentit tulevasta ottelusta korisliigan sivuilta;

Ville Turja: Bojan ja laadukkaat hyvällä itseluottamuksella pelaavat vahvistukset ja oman ruutunsa täyttävät suomalaispelaajat on ollut monena aiempina vuosina resepti aina kirkkaimmille mitaleille asti. Korihait onkin aloittanut kauden varsin mallikkaasti ja heidän tekemisessä huokuu halu puolustaa yhdessä ja tietynlainen rauha tekemisessä hyökkäyspäässä. 

Palloskreenipuolustus ja levypallopelaaminen siinähän se resepti monen koripallo-ottelun voittoon, uskoisin myös tänä iltana. 

Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Anthony Roberson, Timi Puittinen, Taz Sherman, Theo Akwuba, Juho Lehtoranta, KJ Buffen, Joona Tuomala, Juho Pihlajamäki ja Eetu Hautala

Darko Mihajlovic: After 1,5 weeks without a game a trip to Lapua waiting for us. Lapua has a team, that can hurt the opponent in different ways. Also they look solid defensively. Their game rhythm is not necessary what fits us and we will have to find a way, how to take control of the rhythm and play the style of basketball that we want to play.

Kokoonpano: Javion Ogunyemi, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Kobrat – Korihait tänään perjantaina 27.11 klo 18.30 Lapuan Urheilutalolla. Isäntänä Lappavesi. Tervetuloa!

Gameday Korihait sys 2023

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttila

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2023 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy