iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Parin viikon maaottelutauko on ohi ja päästään taas jatkamaan korisliigaa. Kobrilla on vielä ensimmäisellä sarjakierroksella jäljellä kotiottelu Korihaita vastaan sekä vierasottelu Nokialla. Kobrat ja Korihait ovat korisliigassa kohdanneet 30 kertaa ja Kobrat on hienoisesti niskan päällä, kun voitot ovat Kobrille 19-11. Korihait on pelannut 8 ottelua, joista voitot on otettu vierasottelusta Kouvoista sekä kotiottelusta Katajaa vastaan. Ennen maaottelutaukoa Korihait pelasi vierasottelun Kauhajoella, jonka Karhu-Basket vei numeroin 80-48. Korihaiden paras pistemies on Trey Niemi (15,6/2,8/2,5s), joka tilastollisesti pelaa parasta kauttaan korsiliigassa ja onkin muutamassa ottelussa ollut vastustajalle täysin pitelemätön. Korihaiden takalinjoilla häärii myös yksi liigan kaikkien aikojen parhaista takamiehistä Bojan Sarcevic (13,9/5,3/7,4s), joka on tälläkin hetkellä syöttötilaston kakkosena. Muista suomalaispelaajista isoja minuutteja pelaavat Joni Herrala (5,4/3,4), Manuel Barnes (4,7/1,7) sekä Mikael Aalto (8,1/5,1), jonka pelaaminen tulevassa ottelussa on hieman epävarmaa. Ulkomaalaisvahvistukset ovat Prince Oduro (10,1/6,5), Nick Stampley (4,6/4,9), Grant Audu (11,3/2,1) sekä Quin Cooper (11,3/2,1), joka on koko korisliigan tarkin heittäjä bonuskaaren takaa prosentein 47,7).

Kobrilla on takana 9 ottelua, joista 7 voittoa. Ennen maaottelutaukoa Kobrat pelasi vierasottelun Lahdessa, josta pisteet lähtivät Lapualle numeroin 81-84. Kobrat sai maaottelutauolla Denzel Livingstonin ja Jussi Turjan takaisin pelaavaan kokoonpanoon, mutta Antto Nikkarinen joutuu jättämään tulevan ottelun väliin sairastelujen takia.        

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: "Meidän osalta kahden viikon maaottelutauko alkaa olla takanapäin. Tauon aikana on saatu paranneltua pieniä vaivoja ja sairasteltu syysflunssia pois alta. Tämän viikon aikana on päästy kunnolla treenaamaankin. Mielestäni pelaajat harjoittelevat hyvin ja ovat varmasti valmiina, kun huomenna pallo heitetään ilmaan.

Korihait on erittäin vaarallinen joukkue. He ovat olleet muutaman ottelun lopussa epäonnisia ja hävinneet tiukasti. Lisäksi kaksi voittoa, jotka Korihait on ottanut, on nimenomaan joukkueista, joille me olemme hävinneet. Keskittyminen ja pelivalmius tulee jälleen olla huippuluokkaa, että pisteet saataisiin jäämään Lapualle."

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Jussi Turja, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Atte Perttu

Tero Vasell: "Tauot taukoiltu ja kaikennäköisiä tilanteita sattunut, mutta ollaan päästy treenaan ja pieniä viilauksia ajettu sisään. Lapualle mennään haastamaan sarjakärkeä hymyssä suin ja tarkoituksena tuoda kamppailupelaaminen takaisin meidän tekemiseen."

Kokoonpano: Prince Oduro, Trey Niemi, Nick Stampley, Elmo Eräkangas (GTD 25%), Joni Herrala, Jaakko Lahti, Bojan Sarcevic, Manuel Barnes, Akseli Arvonen, Grant Audu, Quin Cooper, Mikael Aalto (GTD 25%).

Kobrat – Korihait perjantaina klo 18.30 Lapuan Urheilutalolla. Tervetuloa.

 koha

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedelux

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy