iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrien vieraspelimatka ennen kahden viikon maaottelutaukoa suuntautuu Lahteen ja Lahti Basketballin vieraaksi. Lahti Basketball ja Kobrat ovat kohdanneet 9 kertaa ja voitot ovat selvästi Lahden hyväksi 7-2, joten vaikeaa on ollut tulevan vastustajan kanssa. Kobrien toinen voitto on kuitenkin vierasvoitto, joten täysin nollilla ei olla Lahdenkaan kotiluolassa. Lahtelaisilla on koossa 8 sarjapistettä, kun se on voittanut vieraskentällä Hongan, KTP:n ja Nokian sekä kotikentällä Korihait. Kotiparketilla tappiot ovat tulleet Kouvoille, Katajalle ja Kauhajoelle sekä edellisen kierroksen vierasottelussa Pyrinnölle. Lahden 3 vahvistusta operoivat kaikki kaksinumeroisilla pisteluvuilla, Michael Ertel II (19,8/3,9), Karl Gamble (12,6/6,8) ja Steven Haney (13,5/3), joista Ertel on koko korisliigan toiseksi kovin pistemies. Suomalaisrintamalla löytyy runsaasti laatua ja vakiokasvoja nuorten maajoukkueissa; Eemi Luukkonen (5,8/3,8) Eetu Lähdetniemi (2,8/1,4), Erik Sajantila (7/2,6) ja Ville Tolonen (1,4/1,1) sekä hieman kokeneempaa kaartia Arttu Saarijärvi (7,1/3,1), Henri Ventoniemi (5,9/5), Roi Byman (1,7/1,7) ja Ricky Waxlax (7,5/2,3).

Kobrilla on koossa 8 ottelusta 12 sarjapistettä ja edellisellä kierroksella kaatui Lapualla pelatussa vähäkorisessa kärkiottelussa KTP-Basket luvuin 63-60. Kobrilla on vieraspeleistä 2 tappiota ja 2 voittoa. Voitot on haettu Pyrinnöstä ja Seagullsista, mutta Kataja ja Kouvot olivat liian vahvoja kotonaan. Liigassa pelataan runsaan kuukauden aikana 9 ottelua, joten rasitus on kohtalaisen suuri, mutta tulevassa pelissä ei tarvitse säästellä, koska seuraavan kerran parketilla ollaan vasta 18.11.

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: KTP pelissä pystyimme tähän astisista otteluista parhaaseen 1vs1 puolustukseen ja pystyimme vastaamaan KTP:n fyysisyyteen. Lahti pelaa aina äärettömän kovaa ja juoksee kenttää joten siirtymä puolustus ja KTP pelissä hyvällä tasolla ollut pelikovuus ovat avain asemassa. Lahti pystyy kotisalissaan melkoiseen kolmenpisteen heittoshowhun, joten valmiina pitää olla.

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Antto Nikkarinen, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Atte Perttu

Pieti Poikola: Edessä on viimeinen matsi ennen odotettua maaottelutaukoa. Pyrintö-peli oli kauden ensimmäinen, jossa meidän efortti oli alle arvostelun. Olemme anteeksipyynnön velkaa kannattajillemme ja teemme sen taisteluilmeellämme lauantain matsissa. Lapualla on erinomainen joukkue, mikä sopii tähän tilanteeseen. Odotettavissa on hyvää viihdettä.

Kokoonpano:, Ertel, Saarijärvi , Lähdetniemi, Ventoniemi , Luukkonen, Gamble, Tolonen, Sajantila (GTD75), Byman, Waxlax, Haney. 

 PAA 6133

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedelux

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy