iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat aloitti kauden voitolla, kun Lapualla pelatussa ottelussa Joensuun Kataja-Basket kaatui numeroin 91-84 (20-19,20-20,23-15,28-30) Pitkän koronatauon jälkeen nyt otteluun voitiin ottaa myös yleisöä. Urheilutalolle olikin saapunut mukavasti Kobrakannattajia viettämään lauantai illan huumaa. Kataja on ollut Kobramiehistölle yksi vaikeimmista vastustajista koko Lapualaisten korisliigahistorian ajan, josta kertoo parhaiten se, että Kobrat on viimeksi kaatanut Katajan 16.03.2016.
Kobrat oli pelannut suhteellisen hyvät harjoitusottelut ennen kauden alkua ja nyt se näkyi myös kauden avauksessa. Ottelun alussa Kataja oli hienoisesti niskan päällä, mutta ennen puoliaikaa Kobrat sai juonesta kiinni ja isolle tauolle siirryttiin niukassa kotijohdossa 40-39. Kolmas jakso alkoi tasaisissa merkeissä, mutta jakson lopussa Kobrat sai hyviä onnistumisia ja kiskaisi 63-54 johdon ennen viimeistä neljänestä. Ennakkoluulottomasti taistellut, ensimmäisen korisliigaottelunsa pelannut, Chrysostom Chukwuma (9/1) sinetöi vaparillaan jakson loppuluvut. Viimeinen neljännes oli kovaa taistelua ja molemmat joukkueet viimeistelivät tehokkaasti. Kataja pääsi parhaimmillaan 3 pisteen päähän, mutta kokenut ja Kobrien parhaana palkittu BJ Raymond (21/3/5s), nousi yhdessä Antto Nikkarisen (10/2/4s) ja Christian Luteten (22/3/2s/2r) kanssa esiin pitäen Kobrat kuskin paikalla ottelun loppuun asti ja näin kauden avauspisteet jäivät Lapualle.
Tilastot: Juho Lehtoranta (2/2/2s), Andre Wesson Jr (13/4/2s), Henry Boyd (1/1/1s),  Jussi Turja (4/1/1r), Stokley Chaffee Jr (9/3/1s/1r/1t)

’Hyvä peli meiltä. Pelattiin juuri niin kuin olimme suunnitelleet. Varsinkin pelin loppu oli meiltä hyvää ja varmaa peliä ja mielestäni myös Kataja näytti parasta osaamistaan pelin lopussa. Tottakai meille tuli myös muutamia virheitä, mutta on luonnollista, että niitä tulee tähän kauden alkuun. Tämä oli mielestäni mahtava joukkueen voitto. Peli oli itselleni ensimmäinen Korisliigassa päävalmentajana jatäytyy sanoa, että viikko on ollut uneton ja uskon, että ensi yönä nukun todella hyvin. Olen miettinyt pelejä, mitä pelaamme, millainen tilanne pelissä saattaa tulla jne. Nyt on uskomaton fiilis. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, kun Ville tulee takaisin, koska sen jälkeen voin taas ottaa paljon rauhallisemmin’ Nebojsa Dimic kertoo.

 

Seuraavaksi Kobrat matkaa Lahteen


Kauaksi aikaa ei joukkue voi jäädä voittonsa kanssa leijumaan, kun jo keskiviikkona kohdataan vieraskentällä Lahti Basketball. Lahti kohtasi ensimmäisellä kierroksella Salon Vilppaan vieraskentällä, jonka ottelun Vilpas vei numeroin 101-78.
Korisliigan otteluennakossa päävalmentajat analysoivat tuleva ottelua seuraavasti; Ville Turja: Avasimme kauden hienosti voitolla Katajasta. Tuo ottelu sujui aika hyvin ottelusuunnitelman mukaan ja ainoastaan muutamia tarkennuksia on tehty tuon matsin jälkeen. 
Korisliigakauden ensimmäinen vierasottelu suuntautuu Lahteen. Lahti Basketball pelasi ensimmäisen ottelunsa erinomaisesti pelanneen Vilppaan vieraana. Varmaa on, että Lahti tulee nostamaan intensiteettiään huomattavasti tulevaan kotiavaukseensa. Avain ottelussa tuleekin olemaan pallosta huolenpitäminen sekä vastustajan transition hyökkäyksen hidastaminen.  Itse olen ollut niin innoissani karanteenini päättymisestä, että tämä kokoonpanoilmoituskin meinasi unohtua ja jäädä tekemättä.  Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Stokley Chaffee, Juho Lehtoranta, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Jussi Turja, Andre Wesson, Henry Boyd, Christian Lutete, Justus Kilpinen (GTD 25%)

Pieti Poikola: Lapuan Kobrat on löytänyt oman tavan pelata ja rakentaa joukkueen. Nikkarisen ympärille on taas kasattu laadukas ryhmä, jossa on todella monipuolisia skoraajia. He hyökkäävät jatkuvasti ja aktiivisesti korille.
Mielenkiintoinen vanha tuttu on BJ Raymond, jonka kokemus ja kolkkikäsi ovat isossa roolissa lapualaisten pelaamisessa. Meillä tavoite on selkeä: yritämme opetella pysymään omassa konseptissa mahdollisimman hyvin. Kokoonpano Clark, Saarijärvi, Ahola, Bärlund, Peel, Brown, Luukkanen, Karvonen, Gilder, Sajantila, Ventoniemi

Team21

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjst

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy