iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Tiistaina on runkosarjan päätöskierros ja Kobrat saa vastaansa Kataja Basketin. Jäljelllä olevien pelien mukaan määräytyy onko Kobrat sijalla 6., 7. vai 8. mutta pudotuspelipaikka on tulossa. Sijoituksesta riippuen vastaan tulee ensimmäisellä kierroksella joko Seagulls, Pyrintö tai Kauhajoki. Kataja on voittanut tällä kaudella vieraissa vain Korihait, URAn ja Lahden, joten siitä lähdetään että Lapualta ei neljättä vierasvoittoa heru. Viimeistä runkosarjan ottelua isännöi Lapuan liikuntatoimi, Kobrat kiittää.  Ottelun käsiohjelma on ladattavissa tästä linkistä.

Ville Turja: "Huomenna pelataan runkosarjan kimurantti viimeinen kierros. Käsittääkseni meillä on playoff paikka varma ja huomisessa pelissä panoksena meille sijat 6-8 riippuen myös muiden otteluiden tuloksista.
Kotkassa pelattiin hyökkäyspäässä hyvää kollektiivista koripalloa, mutta puolustuksen kovuus 1vs1 tilanteissa sekä nopeus rotaatioissa jätti toivomisen varaa.
Kataja on huomattavan agressiivinen joukkue ja asettaa meille ison haasteen ilman aloittavia pelintekijöitämme. Erittäin tärkeitä asioita pelissä ovat nopea siirrymäpuolustus sekä pallosta huolehtiminen.
Katajalla playoff paikka ei ole vielä varma, mutta mikäli KTP häviää viimeisellä kierroksella pyrinnölle ei KTP voi päästä Katajan ohi ja näin käydessä olisi myös Katajalla huomisessa ottelussa panoksena sarjasijoitus ja tulevien playoffien vastustaja."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila, Turja ja Pierce GTD 25%

Petri Virtanen: "Runkosarjan viimeinen kierros ja panoksena paikka playoffeihin. Lapua on kykenevä erinomaisten yksilöidensä avulla mättämään taululle isoja numeroita. Kobrat ovat lisäksi napanneet sarjassa toiseksi eniten hyökkäyslevypalloja. Meillä oli viime pelissä suuria vaikeuksia levypallopelaamisessa - tätä tulee parantaa merkittävästi tiistain kamppailussa."

Kokoonpano: Fayne, Saari, Semple, Alanen, Mattila, Mervola, Odomes, Walton, Vanttaja, Pihlajamäki, Lommi ja Wilson

Kataja2021

 

tilanne

 

 

 

 

 

Korisliiga

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy