iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Viimeisenä pelinä ennen maaottelutaukoa Kobrat kohtaa BC Nokia kotiluolassaan. Molemmat lähtevät otteluun häviö niskassaan, ja voitto varmaan maistuisi molemmissa leireissä. BC Nokia on sarjataulukossa ennen illan peliä sijalla 5 ja Kobrat sijalla 8. Illan ottelua isännöi Lapua, Kobrat kiittää. Myös tämä ottelu pelataan ilman yleisöä. Huom. aikaisempi alkamisaika jo klo 15:00. Ottelun käsiohjelma on ladattavissa tästä linkistä. Ottelu nähtävissä Ruutu+ -kanavalla klo 14:50 lähtien. 

 

Ville Turja: "Nokian agressiivisuuteen ja tempoon vastaaminen on tärkein asia huomista ottelua ajatellen. Ottelulla on myös totuttua aikaisempi alkamisajankohta joten hereillä olo ottelun alusta asti on myös yksi tekijä mihin varmasti pystymme vaikuttamaan.Valitettavasti Piercen pelaaminen on edelleen epätodennäköistä. Muutamasta viime ottelussa tulleesta kolhusta huolimatta olemme luultavimmin muuten täydellä miehistöllä matkassa."

Kokoonpano: Nikkarinen, Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila ja Turja

 

Greg Gibson: "Meidän pitää keskittyä todenteolla puolustukseen Lapuaa vastaan. Heillä on useita pelaajia, jotka pystyvät latomaan isoja pistelukemia. Kilpailu levypalloista on tärkeä tilasto, jota tulemme seuraamaan."

Kokoonpano: Lehto, Francis, Ahonen, Ojala, Piirtola, Nikkarinen, Toivonen, Hiekkataipale, Natesan ja Boman

BCNokia2021

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ti 9.3. klo 18.30

Kobra-Areenalla

ilman yleisöä

Kaikki ottelut 

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy