iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Huomenna saapuu Lahti Basketball Lapualle ja Kobrat pelaa jo 7. ottelun vajaaseen kolmeen viikkoon. Tavoiteena tietenkin voittoputken jatkaminen kuuteen otteluun. Lähtötilanteessa Lahti ja Kobrat ovat sarjataulukossa tasapisteissä ennen illan peliä, joten ottelu on molemmille tärkeä. Ottelu pelataan ILMAN YLEISÖÄ. Lähetys ottelusta Ruutu+ -kanavalla klo 18:20 alkaen. 

Tämän pelin jälkeen on vielä lauantaina vastassa BC Nokia ennen taukoa. Illan ottelua isännöi Veikon Kone/Latomäki. Ottelun käsiohjelma on ladattavissa tästä linkistä.

Ville Turja: Lahti pelaa agressiivista puolustusta ja on hyvä transition tilanteissa sekä myöskin erinomainen hyökkäyslevypallojoukkue. Näiden asioiden lisäksi he laittavat hanakasti kolkkia ilmaan. Näihin asioihin meidän pitää olla valmiina, että pystymme kamppailemaan ottelun voitosta.
Valitettavasti Piercen pelaaminen on edelleen epätodennäköistä. Muutamasta viime ottelussa tulleesta kolhusta huolimatta olemme luultavimmin muuten täydellä miehistöllä matkassa

Kokoonpano: Nikkarinen, Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila ja Turja

Pieti Poikola:"Lapua on kuntopuntarin keulilla viiden voiton putkellaan. He ovat rakentaneet Antto Nikkarisen ympärille vahvan ryhmän, jota Antto kapellimestarina johtaa. Me yritämme ratkaista haasteen palloscreenien puolustuksessa sekä pyrimme horjuttamaan lapualaisten vahvaa itseluottamusta, jos se ylipäätänsä on mahdollista."

Kokoonpano: Ventoniemi, Myer, McCullough, Peel, Luukkanen, Karvonen (GTD50), Sajantila, Ahola, Waxlax, Pearson.

 

Lahti2021

 

Joukkue V/T Pisteet
1. Helsinki Seagulls 16/1 32
2. Tampereen Pyrintö 13/3 26
3. Kauhajoki 12/4 24
4. Salon Vilpas 11/6 22
5. BC Nokia 10/6 20
6. Kataja Basket 8/9 16
7. Lahti Basketball 8/9 16
8. Kobrat 8/9 16
9. KTP-Basket 7/9 14
10.Kouvot 5/12 10
11.Ura Basket 1/17 2
12.Korihait 1/15 2

 

 

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ti 9.3. klo 18.30

Kobra-Areenalla

ilman yleisöä

Kaikki ottelut 

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy