iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Vilpas saapuu Kobrien vieraaksi tiistaina. Ottelutahti on tällä hetkellä todella tiukka, Vilpas peli on jo 5. ottelu 15pv aikana, eikä tahti vielä helpota kun perjantaina suunnataan Kouvolaan ja seuraavana tiistaina saapuu jo Lahti Basketball Lapualle. 

Ville Turja: "Olen tyytyväinen siihen, että pitkän ottelutauon jälkeen olemme pystyneet palaamaan hyvin tasollemme näissä otteluissa mitkä olemme tauon jälkeen pelanneet. Viimeisin Ura peli oli meiltä selkeästi hieman väsyneempää tekemistä. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen voittoon ja sarjapisteisiin ja pyrkiä tekemään kaikkensa, että joukkue on keskittynyt ja valmiina toteuttamaan joukkuepuolustuksessa asioita yhdessä paremmin ja terävämmin tulevissa otteluissa.

Vilpas on esittänyt viimeaikoina väkeviä otteita ja oikeastaan jokainen heidän pelaajistaan on nostanut tasoaan lähiaikoina. Teemu Rannikon paluu kokoonpanoon on varmasti ollut monelle Vilppaan pelaajalle iso asia. Vilppaan kaltaista monipuolista joukkuetta vastaan ei voi lähteä ottamaan yhtä asiaa pois, vaan pitää pystyä pelaamaan meidän tähän astisista pelatuista otteluista paras puolustusottelu joukkueena sekä heidän siirtymähyökkäystä että 5vs5 hyökkäystä vastaan.
Vilppaan kokoonpano tarkentuu lähiaikoina kun he näkevät miten Kataja ottelussa tulleista kolhuista ovat pelaajat selvinneet. Me joudumme vielä selviämään ilman Justinia ja Jussia."

Kokoonpano: Nikkarinen, Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila

 

 Sami Toiviainen: "Kolmen voiton putkessa oleva Kobrat on erinomainen transition-joukkue. Tämän lisäksi meidän puolustukselle haasteita tulee asettamaan Nikkarisen taitava palloskriinipelaaminen sekä moni erinomainen heittäjä. Meillä on Kataja-pelin jäljiltä kokoonpanossa hieman kysymysmerkkejä, kun useampi pelaaja paranteli vaivojaan sunnuntain harjoituksessa."

Kokoonpanoa päivitetään vielä: Parks GTD75%, Stephens GTD75%, Koivisto, Nenonen, Rannikko GTD25%, Griffin, Kivimäki, Eerikinharju, Laine, Wood GTD50%, Jamison GTD50%. 

Ottelun tarjoaa Invest Lapua ja lähetys alkaa Ruutu+ -kanavalla klo 18:20. Ottelun käsiohjelman voi halutessaan avata/ladata tästä linkistä.

GamedayVilpas

 

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ti 9.3. klo 18.30

Kobra-Areenalla

ilman yleisöä

Kaikki ottelut 

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy