iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Tänään pelataan kun Ura Basket saapuu vastavierailulle Kobrien kotiluolaan, alla valmentajien ennakot. Ottelun tarjoaa tällä kertaa Kaukokiito, Kobrat kiittää. Valitettavasti ottelu joudutaan pelaamaan ilman kotiyleisön tukea, mutta otteluahan pääsee seuraamaan Ruutu-kanavan kautta klo 16:50 alkaen. Ottelun käsiohjelman voi halutessaan ladata tästä linkistä.

Ville Turja: "Lyhyen ajan sisällä toinen ottelu Uraa vastaan. Palaute video on varmasti vielä vahvasti mielessä ja pystytään parantamaan edelliseen peliin lähden muutamaa puolustuksellista avain asiaa.
Mielenkiintoinen peli tulee kun päästään yli kahden kuukauden kotiottelutauon jälkeen takaisin omalle parketille. Toisaalta pelit pelataan edelleen ilman yleisöä jonka vaikutus kotisalissa on myös mielenkiintoista nähdä ja kokea."

Kokoonpano: Nikkarinen, Raitanen, Loveridge, Turja, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila

Damion Dantzler: "Kohtaamme kahden peräkkäisen voiton Kobrat, joka uhkuu itseluottamusta. Takamiesmaestro Nikkarisen johdolla Kobrat tuhosivat meidät meidän kotisalissa, joten haaste tulee olemaan vielä kovempi kun siirrymme Lapualle. Meidän pitää pystyä parempaan puolustuspäässä kenttää ja voitettava yksinkertaisesti enemmän 1vs1-tilanteita. On aika hieman ravistella omaa tekemistämme ja antaa lisää tilaa nuorille pelaajillemme, jotka osoittavat hyvää asennetta joka pallonhallinnassa."

Kokoonpano: Bracy-Davis, Niemi, Allen, Sulonen, V.Hänninen, Holt, Nuutinen, Airenne, Tuomala

GamedayUra

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ti 9.3. klo 18.30

Kobra-Areenalla

ilman yleisöä

Kaikki ottelut 

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy