iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Keskiviikkona 21.10 päästään taas maistamaan herkkua, kun Kobrat ja Karhu Basket kohtaavat kauden ensimmäisessä paikallisderbyssä. Kauhajoki on pelannut 2-ottelua, joista kauden avauksessa se kärsi niukan tappion vieraskentällä Helsinki Seagullssille luvuin 84-82. Toisessa ottelussaan Kauhajoki peittosi kotikentällään LaBan numeroin 100-90. Kahden ottelun yhteistuloksissa tehokkain on ollut Daniel Utomi 20/6. Kaksinumeroisille keskiarvoilla ovat myös Colin Macolm 17,5/9, Brandon Spearman 17/0,5 ja kotimaisista Okko Järvi 10/3,5 sekä monet, monet kerrat keskinäisissä kohtaamisissa Kobrat upottanut Bojan Sarcevic 12/4,5/3,5s.

Sunnuntain avausvoiton jälkeen katseet on suunnattava nopeasti kohti keskiviikkoa ja kauden ensimmäistä Pohjanmaan derbyä. Kobrien tehokkuus avoimella kentällä sekä tulivoima kaaren takaa ovat tiedossa, mutta näiden poisottaminen onkin helpommin sanottu kuin tehty. Meidän pitää pelata paras puolustuspelimme ja pitää pallosta paremmin huolta hyökkäyksessä, kertoo Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies. Kokoonpano: Collin Malcolm, Daniel Utomi, Thomas Vehmanen, Antti Niskanen, Bojan Sarcevic, Mikael Laihonen, Okko Järvi, Eero Innamaa, TJ Holyfield, Joona Hakamaa, Brandon Spearman, Kalle Peltonen.

Kobrat on myös pelannut kaksi ottelua. Ensin kotona kaatui Uudenkaupungin Korihait lukemin 113-80, mutta vierasottelussa Kobrat kärsi kirvelevän tappion Salon Vilppaalle luvuin 95-94. Kahden ottelun yhteistilastoissa Jordan Loveridge on noussut Kobrien tehopelaajaksi tilastoilla 28/7,5/4s, Kaksinumeroisille tilastoille ovat yltäneet myös Nathanial Grimes 20/9,5, Anthony Gaines 17/3, Justin Pierce 16,5/5 sekä Kobrakapteeni Antto Nikkarinen 10,5/2/9,5s.  

Huomenna vastassa paikallisvastustaja Kauhajoki. Paikallisotteluissa tuntuu olevan vuodesta toiseen vertaansa vailla oleva lataus. Suurin korjausliike edelliseen Vilpas peliin verrattuna täytyy meidän osalta tulla levypallopelaamiseen ja menetysten minimoimiseen. Vilpas sparrasi meitä energisyydellään ja aggressiivisuudellaan hyvin kohti meille vielä ennen tuota ottelua saavuttamatonta aggressiivisuuden tasoa. Uskonkin, että olemme Kauhajokea vastaan valmiimpia alusta asti kuin mitä olimme lauantaina Salossa. Raitasen pelikuntoon pääsy lähestyy ja hiljalleen myös paluu kentille lähestyy. Turhia riskejä liian nopeasta paluusta kentille ei kuitenkaan oteta. Tilannetta arvioidaan tänään harjoituksissa ja huomenna päivän aikana ja päätös tehdään päivän kunnon mukaan, Kobrien päävalmentaja Ville Turja tuumii. Kokoonpano: Pierce, Nikkarinen, Turja, Gaines, Loveridge, Lehtoranta, Grimes, Härsilä, Drockila. Raitanen GTD75%, Taipale.

Covid-19 mukanaan tuomien rajoitusten johdosta otteluun voidaan ottaa vain n. 400 katsojaa, joten nyt kannattaa varmistaa pääsy otteluun hankkimalla lippu ennakkoon Zup-ticketistä niin varmistat paikkasi ottelussa. Karhu Basketin fanit ovat monena vuonna suurilukuisina kannustaneet oman joukkueensa hurmioon ja voittoon ja varmaa on, että myös tällä kertaa Kauhajoen fanikatsomo on vahva ja äänekäs. Edellisessä kotiottelussa oli uusi positiivinen merkki siitä, että Kobrien fanit olivat aktivoituneet omaksi ryhmäkseen ja myös ottelun jälkeen on ollut huomattavissa, että fanitoiminta on lähtenyt jos ei nyt vielä aivan lentoon niin ainakin liitoon.                

Ottelussa on kahvila ym. palvelut normaalisti käytössä.

Vaikka Etelä-Pohjanmaalla ovat covid tartunnat vähentyneet minimiin niin muistetaan kuitenkin turvavälit ja maskit niin voimme nauttia korisviihteestä koko kauden ajan.

Tervetuloa otteluun, josta ei tule tunnetta puuttumaan.

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

La 30.1. klo 17.00

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 13 € / 10 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesvalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissaLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy