iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat on solminut valmentajasopimuksen Nebojsa Dimicin kanssa. Nebojsa, jota tuttavallisemmin kutsutaan nimellä Nebo aloitti koripallouransa Serbiassa Red Star Belgradin nuorten pelaajien kehitysjoukkue FMB:ssä. Peliaikanaan joukkueeseen kuuluivat myös sellaiset palaajasuuruudet kuin Milos Teodosic, joka NBAssa edusti Los Angeles Clipersiä ja pelaa nyt Virtus Bolognassa. Miroslav Raduljica ex. Milwaukee Bucks ja Minnesota Timberwolves. Nemanja Aleksandrov (Red Star Belgrade, Olimpija Ljubljana, Oldenburg) sekä kaikille suomalaisille tuttu Dragan Labovic, joka suomessa edusti BC Nokiaa. Nebo pelasi myös Serbian nuorten maajoukkueessa. Serbiassa pelaamisen jälkeen Nebo siirtyi USA:han ja Lambuth Universityyn (NAIA), jossa pelasi 4-kautta. Nebon viimeisellä kaudella joukkue voitti oman konferenssin ja selviytyi NAIA divisioona I:n kansalliseen lopputurnaukseen ’Sweet16’. 

Selkävaivat päättivät kuitenkin pelaajauran ja tällä hetkellä Nebo toimii tutkijatohtorina Vaasan yliopistossa, jonka lisäksi hän on 4 kautta valmentanut Vaasan Salaman naisjoukkuetta Keskisellä alueella (II div), jossa johdattanut joukkueen mm. kahteen peräkkäiseen mestaruuteen.  ’Olen innoissani päästessäni tekemään yhteistyötä Villen kanssa, joka on loistava nuori valmentaja. On ollut myös hienoa päästä tekemisiin ammattilaisjoukkueen kanssa, jossa kaikki pelaajat keskittyvät vain koripalloon’.
’Oli tosi mahtavaa, että saatiin Nebo mukaan meidän valmennustiimiin. Nebo on varmasti yksi innokkaimmista koripallon seuraajista lajin kaikilla tasoilla. Nebolla on loistava tausta ja kun kaveri on vielä mielettömän mukava niin hyvältähän tämä tilanne tällä hetkellä näyttää. Nebo tuo harjoituksiin paljon uusia ideoita ja vaikka itse kuinka yrittää vaihdella ja kehittää vaikka uusia heittoharjoituksia niin uuden keksiminen on kuitenkin rajallista. Varsinkin meidän kokeneimpien pelaajien kohdalla on huomannut, että uudet ja erilaiset harjoitteet ovat sytyttäneet porukkaa kivasti.’ valmentaja Ville Turja tuumii

Nate Grimes täydentää Kobrien amerikkalaisnelikon
Kobrien neljäs amerikkalaispelaaja on 24-vuotias Nate Grimes. Nate valmistui viime keväänä Fresno Staten yliopistosta, jossa viimeinen kausi sujui tilastoilla 11,5 pistettä, 10,2 levypalloa ja 1,6 torjuntaa ottelua kohden. Fresno Staten kasvateista ovat Kobrissa pelanneet mm. Julien Lewis ja Jaron Hopkins, joista Jaron pelasi Naten kanssa samassa joukkueessa tämän 2 ensimmäistä yliopistokautta. Nate on 203-senttinen ja 102-kiloinen sentteri, joka pystyy heittämään myös bonusviivan takaa, josta osoituksena viimeisen vuoden kolmosprosentti 38,6.  ’Etsimme urheilullista ja vahvaa sentteriä ja mielestäni Natessa saamme periksiantamattoman, urheilullisen pelaajan, joka on erittäin hyvä levypalloissa. Natella on myös kolmosuhka vaikka se ei ollut hänen kohdallaan tärkeintä. Jouduimme selvittämään aika laajasti hänen taustaansa, koska viime keväänä hän joutui ilmiannon vuoksi vaikeuksiin. Selvitimme kyseisen tapahtuman ja kaiken sen tiedon mukaan minkä olemme saaneet syytökset ovat olleet perättömiä eivätkä ne ole myöskään johtaneet jatkotoimenpiteisiin.’ Ville Turja kertoo.


Tuukka Härsilä ja Ville Taipale jatkavat Kobrissa.
Tuukka Härsilä aloittaa toisen ja Ville Taipale jo neljännen kauden Kobrien korisliigajoukkueessa. Takamiehenä viihtyvä 21-vuotias Ville Taipale pääsee taas tosissaan keskittymään korikseen, kun armeija on suoritettuna ja harjoiteluun voi nyt keskittyä täysillä. Viime kaudella liigaminuutteja kertyi 6 ottelussa keksimäärin 3 ja pisteitä yhteensä 5. Vasta 16-vuotias Tuukka Härsilä väläytteli viime kaudella potentiaaliaan ja korikseen täysillä tähtäävä nuorukainen onkin viettänyt kovan kesän harjoitushallilla. Tuukka pelasi syksyllä myös ensimmäiset maajoukkueottelunsa Suomen U-16 maajoukkueessa. Viime kaudella korisliigassa otteluita kertyi 8 joissa minuutteja keskimäärin 6,5 ja pisteitä keskiarvolla 2,1.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset Jussi Turjan, Antto Nikkarisen, Juho Lehtorannan, Peetu Drockilan, Remu Raitasen, Anthony Gaines Jr:n, Jordan Loveridgen ja Justin Piercen kanssa. Joukkuetta valmentaa Ville Turja.

NateGrimes

Nate Grimes

 

Korisliiga

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudussolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonensipapolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesjitavalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissalannenLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoWellbitUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvestrentaRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJCons

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy