iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat on tämän vuoden puolella sysäytynyt pudotuspelien kynnykseltä jo lähelle putoamistaistelua. Sarjataulukon hännillä oleva Korihait hengittää vain kahden voiton etäisyydellä Kobrista.

Kobrat on hävinnyt edelliset kuusi otteluaan. Mikä vielä surullisempaa, niin Kobrien kuusi viimeisintä kotiottelua ovat kaikki päättyneet lapualaisten tappioon.

SarjanousijaLahti Basketballin Kobrat on kohdannut kahdesti. Molemmilla kerroilla vierasjoukkue on juhlinut, sillä LaBa voitti Lapualla ja Kobrat taasen Lahdessa.

Ottelua voi luonnehtia hyvästä syystä molemmille joukkueille elintärkeäksi ennen maaottelutaukoa.

- Huomenna edessä tärkeä ottelu Lahtea vastaan. Meillä on ollut harjoituksissa edelleen hyvää meininkiä, ja luottavaisin mielin lähdetään peliin. Kaikki miehet muuten kunnossa, mutta Julien Lewiksen kanssa tuskin riskeerataan ennen lähes kahden viikon taukoa, Kobrien Ville Turja miettii Korisliigan sivuilla.

Kokoonpano: Reggie Keely, Fiifi Aidoo, Brandon Boggs, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Niko Mantere, Lauri Toivonen, Ville Taipale, Tuukka Härsilä, Panu Blomgren, Julien Lewis (GTD 25%)

- Lauantaina passivoiduttiin toisella puoliajalla. Pallon- ja pelaajien liikkeen tulee säilyä aktiivisena läpi ottelun mikäi mielitään voittoa tavoitella Lapualta. Lähdetään haastamaan, LaBan Petri Velling vaatii.

Kokoonpano: McLane, Saarijärvi, Mäkäläinen, Hirvonen, Johns, Ikävalko, Stockard, Wallace, Byman, Aalto.

Kobrien ja LaBan tärkeä taisto sarjapisteistä alkaa klo 18.30 Kobra-Areenalla. Ottelua voi seurata myös kotisohvalta Elisa Viihteen välityksellä klo 18.20 alkaen.

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy