iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Ura Basket vs Kobrat 93-108 (29-30, 22-21, 27-31, 15-26)

Harjoitusottelu Ura Basketia vastaan oli Kobrien kauden toinen peli. Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin tämän viikon alussa JBA:ta vastaan, josta kotiin tuomisina oli nihkeä voitto. Tuon JBA ottelun jälkeen Kobrien harjoituksissa on ollut uudenlainen ja parempi asenne ja varsinkin hyökkääminen on ollut ajoittain harjoituksissa jo hyvällä tasolla.
Itse ottelu Uraa vastaan oli kobraryhmältä huomattava parannus viikon aiempaan otteluun nähden. Antto Nikkarinen (18/3/11) pyöritti Kobrien hyökkäyspeliä mallikkaasti ja joukkuehyökkääminen näyttikin ajoittain kauden tähän vaiheeseen varsin hyvältä. Ottelun parhaan pistelukeman tehtaili Kobrien Jordan Capps (39/5) viimeistellen tehokkaasti läheltä ja kaukaa. Myös Kobrien kaksi muuta amerikkalaisvahvistusta Brandon Boggs (16/4) sekä Julien Lewis (3/2/2/5riistoa) saavat ottelusta hyvän arvosanan. Varmoja otteita esittivät Kobrien kokeneet Lauri Toivonen (12/7), Jussi Turja (12/2/ +16) sekä Juho Lehtoranta (8/5)
Kobrille päänvaivaa tuottivat levypallot, joita Ura haki hyökkäyspäästään peräti 17. Tuolle osastolle Kobrat saavat varmasti kaivattua apua kun tänään Suomeen saapunut Reggie Keely tulee mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Tämän päivän ottelussa Reggie vain lämmitteli, jotta pitkästä lennosta johtuvat turvotukset lähtisivät kropasta liikkeelle.
Ura Basket on Littoisten monitoimitalolla perinteisesti hyökkäyspäässä erittäin vaikea pysäytettävä. Tänään heillä oli kuitenkin vain ns. ok heittopäivä kolmosprosentin ollessa 34,5 29 yrityksellä. Hyökkäyslevypallojen lisäksi Kobrille päänvaivaa tuotti ajoittain Uran erittäin atleettinen laituri Stephaun Branch (19/6), jolta tullaan tulevalla kaudella varmasti näkemään erittäin näyttäviä suorituksia.
Ura ottelusta on hyvä jatkaa eteenpäin kohti viimeistä kahden viikon puristusta, jonka aikana harjoitellaan lujaa ja pelataan vielä harjoitusottelu Lahdessa 21 päivänä.

JOUKKUEILLE JOBIN POSTIA
Ottelussa nähtiin melko hurjia tilanteita kun ensin Kobrien takamies Julien Lewis löi törmäystilanteessa päänsä niin, että hän alkoi puoliajalla voimaan pahoin ja joutui lähtemään Turkuun sairaalahoitoon. Lewis otettiin Tyksiin tarkkailuun, jossa häntä pidetään yön yli. Vielä hurjempi tilanne nähtiin, kun Ura Basketin Marius Van Andringa (10/1/3) löi puolustustilanteessa kaatuessaan Jordan Cappsin kanssa huulensa Cappsin polveen ja päänsä lattiaan. Marius vietiin myös Turkuun sairaalahoitoon ja tarkkailuun, josta onneksi tuli viestiä, että tilanne hänenkin kohdalla on menossa parempaan suuntaan. Kaikki Kobrista toivottavat Mariukselle pikaista toipumista.

 

tilasto

 

Reggie Keely täydentää Kobrien amerikkalaisnelikon. 29-vuotias Reggie on valmistunut Ohion yliopistosta, jossa ehti yhden kauden pelata myös lapualaisille tutun Nick Kellogginkanssa. Viime kaudella 202-senttinen sentteri pelasi Tsekissä, Egoe Basket Bron joukkueessa ja kirjautti pelaamissaan 27 ottelussa tilastoikseen 13,5p/5,9l/2,3s. Lisäksi joukkue pelasi Alpe Adria Cupissa, jossa Reggie viimeisteli 5 ottelussa tilastot17p/3,8l/2,6s.
 
Kobrajoukkue täydentyi myös omilla junioreilla, kun viime kaudellakin Kobrapaidassa pelanneet Niko Mantere ja Samuel Kujala ovat mukana myös tällä kaudella. Uusina lapualaiskasvatteina edustuksen ringissä nähdään Tuukka Härsilä ja Panu Blomgren.Lisäksi joukkueeseen liittyy armeijasta palaava Ville Taipale.
 
’Reggie tuo monipuolisia vaihtoehtoja meidän hyökkäyspeliin hyvänä post-pelaajana sekä syöttäjänä. Vaikka hän on iso pelaaja hän on kuitenkin monipuolinen ja omaa hyvä kolmenpisteen heiton. Pitkä ura Euroopassa useissa eri maissa tuo joukkueelle paljon lisää kokemusta ja johtajuutta.’ valmentaja Ville Turja kertoo
 
Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen, Juho Lehtorannan, Julien Lewisin, Jordan Cappsin ja Brandon Boggsin kanssa.
 
 

reggie

 

Kobrat vahvisti suomalaisosastoaan, kun 543 korisliigaottelun kokemuksen omaava Juho Lehtoranta siirtyy Lapualle ensi kauden kattavalla sopimuksella.

195-senttinen KTP:n kasvatti on 30-vuotias ja viihtyy mieluiten laiturin paikalla. Lehtoranta voitti viime kaudella KTP:n paidassa SM-pronssia. Edellisellä kaudella Kauhajoen Karhu-Basketin riveissä Juho juhli suomenmestaruutta. Lisäksi palkintokaapissa on toinenkin pronssi Kotkan paidassa sekä hopea- ja pronssimitalit Joensuun Katajan paidassa. Juho on myös pelannut 55 nuorten maaottelua sekä 10 maaottelua miesten haastajamaajoukkueessa.

’Juhon mukana saadaan rutkasti kokemusta europelejä myöden. Juho tuo meille paljon heittovoimaa ja mikä parasta hän pystyy pelaamaan useita eri pelipaikkoja. Loukkaantuminen pilasi viime kauden ja uskon, että Juholla on vielä parhaat vuodet pelaajana edessäpäin.’ valmentaja Ville Turja kertoo.

Kobrilla on aiemmat sopimukset; Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen, JulienLewisin ja Jordan Cappsin kanssa.

 JuhoL

Brandon Boggs on Kobrien kolmas jenkkikiinnitys. 27-vuotias Western Carolinan yliopiston kasvatti, kirjautti seniori kaudellaan tilastoikseen 11,5 pistettä ja 3,5 levypalloa ottelua kohden. Edellisellä kaudella 198-senttinen laituri pelasi Tsekissä, NH Ostravan joukkueessa 33 ottelua, joissa syntyi tilastot 12,5p/3,8l/1,9s ottelua kohden, kolmosten upottua mukavalla 41 prosentin tarkkuudella.

’Parasta Brandonin pelissä on erittäin aktiivinen puolustuspelaaminen, jonka lisäksi hän on aktiivinen hyökkäyspäässä myös pallottomana. Brandon on atleettinen ja pystyy tarvittaessa puolustamaan lähes kaikkia pelipaikkoja’. valmentaja Ville Turja kertoo

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen Juho Lehtorannan, Julien Lewisin ja Jordan Cappsin kanssa.

Brandonin otteisiin voi tutustua tästä

 

Boggs

 

 

Jordan Capps on 24-vuotias Southeastern Louisiana Universityn kasvatti. Jordan on 201-
senttinen ja 100-kiloinen nelospaikan pelaaja. Viimeisenä vuotena yliopistossa Jordan teki
tilastoikseen 13,4pistettä ja 4,3 levypalloa ottelua kohden. Ensimmäisen
ammattilaiskauden Jordan pelasi Kosovon superliigassa KB Bashkimi Prizren joukkueessa
ollen samalla koko liigan pisteykkönen, kun 29 ottelussa syntyi tilastot 25,7pistettä sekä
6,8 levypalloa/ottelu. Joukkue pelasi 11 ottelua myös Balkanin liigaa, johon kuuluu
joukkueita Balkanin alueen eri maista. Jordan oli myös Balkanin liigan pisteykkönen 27,5
pistettä ja 7,1 levypalloa/ottelu.

Ville Turja: ’Capps pystyy puolustamaan montaa eri pelipaikkaa ja juoksee hyvin kenttää.
Jordan on atleettinen ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy myös scoraamaan usealla eri
tavalla. Odotan, että hän on myös hyvä joukkuepelaaja. Jordan loukkaantui viimeistä
edellisellä yliopistokaudella, joka jäi lähes kokonaan välistä ja se vähän vaikutti myös
viimeiseen yliopistovuoteen. Hän on nuori pelaaja, joka kehittyy koko ajan ja mikä parasta
hänellä on jo yksi ammattialaisvuosi takana.’

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen, ja
Julien Lewisin kanssa.

Highlights videon voi katsoa tästä

 

HCapps

Jordan Capps

 

Lisää uutisia

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovari

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy