iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrien kausi ei sitten kuitenkaan saanut aivan unelmastarttia, kun loukkaantumiset ovat sotkeneet suunnitelmia vietävästi. Kobrat aloitti kahdella voitolla, mutta sen jälkeen tappiota on tullut neljä perätysten.

Keskiviikkona Lapualle saapuu Ville Tuomisen luotsaama Salon Vilpas, joka ei ole vielä tappiota tällä kaudella kärsinyt. Voittoja Vilppaalla on plakkarissaan kuusi.

Kobrat joutuu tulemaan todennäköisesti toimeen tämän viikon ilman kapteeni Lauri Toivosta sekä Juho Lehtorantaa. Toivonen ei ole vielä ollut tositoimissa yhdessäkään ottelussa, mutta tämän kauden debyytti on päivä päivältä lähempänä. Lehtoranta liukastui epäonnisesti edellisessä kotiottelussa BC Nokiaa vastaan. Lehtoranta palannee kokoonpanoon kuitenkin vielä reippaasti ennen joulua, joten pahimmalta säästyttiin ikävältä näyttäneestä tilanteesta.

Toivosen ja Lehtorannan poissaolot tarkoittavat sitä, että Kobrien tehot nojaavat tiukasti kuusikkoon Antto Nikkarinen, Brandon Boggs, Julien Lewis, Jussi Turja, Reggie Keely ja Jordan Capps. Yksittäisissä otteluissa tiiviimmälläkin rotaatiolla voi pärjätä loistavasti, mutta totta kai pitkässä juoksussa Kobrat kaipaa kipeästi Toivosta ja Lehtorantaa pelihommiin mukaan. Loukkaantumiset antavat aina myös mahdollisuuksia uusille vastuunkantajille, joten voi olla, että esimerkiksi Samuel Kujala pääsee keskiviikkona näyttämään kykyjään kotiyleisön edessä.

– Voittamaton Vilpas saapuu huomenna Lapualle. Meillä on edelleen loukkaantumishuolia, mutta kotikentällä saamme varmasti taistelevan ja hyvällä asenteella pelaavan viisikon parketille. Vilpas pelaa erittäin aggressiivista puolustusta, johon meidän on oltava valmiita alusta asti, päävalmentaja Ville Turja kertoo Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Reggie Keely, Samuel Kujala, Brandon Boggs, Jussi Turja, Julien Lewis, Niko Mantere, Ville Taipale ja Panu Blomgren.

Vilpas on tosiaan edennyt alkukaudella voitosta voittoon. Kokeneiden Teemu Rannikon, Juho Nenosen ja Mikko Koiviston johdolla Vilpas on saanut heti homman toimimaan molemmissa kenttäpäädyissä. Muista suomalaisista Henri Kantonen on pelannut kenties uransa parasta koripalloa. Ulkomaalaisnelikosta on erottunut DJ Laster.

Vilpas pelasi tällä viikolla jo maanantaina Nokialla, joten ihan paras valmistautuminen salolaisjoukkueella ei Lapuan-reissuun välttämättä ole.

– Korismaanantain jälkeen taas bussiin, joten palautuminen ja oikean energian löytäminen on ykkösjuttu. Lapuan tulivoimaiset yksilöt ja Nikkarinen kapellimestarina on vaarallinen sekoitus.
Kokoonpano: Kantonen, Nenonen, Rannikko, Coleman, Kivimäki, Dillard, McNeace, Laine, Laster.

Ottelu alkaa totutusti klo 18.30 Kobra-Areenalla. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue takaisin voittojen pariin!

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593




smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 





© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy