iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Keskiviikkona Lapuan urheilutalon parketilla nähdään kauden ehdottomasti tärkein ottelu, kun Lapuan Kobrat saa vieraakseen sarjajumbo Uudenkaupungin Korihait. 
Korihait on juuttunut sarjataulukon hännille, mutta uusikaupunkilaiset hengittävät Kobrien niskaan vain kahden voiton päässä. Jos Kobrat onnistuu keskiviikkona Korihait kaatamaan, voi hyvällä syyllä ennustaa Kobrien pelaavan myös ensi kaudella Korisliigassa. 
Voitto pitäisi elossa myös pudotuspelihaaveita, kun Korisliigaa on keksiviikon jälkeen jäljellä Kobrien osalta kymmenen ottelua. Tappio taasen tarkoittaisi Kobrille joutumista loppukaudeksi todelliseen putoamistaisteluun Korihaiden kanssa. Korisliigan viimeiseksi sijoittunut joukkuehan tippuu suoraan 1A-divisioonaan ilman minkäänlaisia karsintoja. 
Vaikka kyseessä on Korisliigan jumbokamppailu, on molemmilla osapuolilla allaan voitokas ottelu. Korihait kaatoi sunnuntaina Uudessakaupungissa Tampereen Pyrinnön, kun taas Kobrat haki perjantaina sarjapisteet kaukaa Kotkasta. 
Kobrille kotiottelut ovat olleet joulun jälkeen tuskaa. Kobrat on hävinnyt peräti seitsemän edellistä kotiotteluaan. Nyt tuo putki on aika laittaa poikki ja pinoon. 
Kobrat saa keskiviikkona vasta kauden kolmannen kerran kaikki yhdeksän ammattilaispelaajaansa samaan aikaan jalkeille. Joukkueen pelaaminen onkin mennyt melkoisin harppauksin eteenpäin, kun rotaatio on kasvanut ja pelaajat ovat päässeet loistamaan omilla pelipaikoillaan, omilla vahvuuksillaan. 
– Huomenna edessä tärkeä ottelu sarjataulukkoa ajatellen meistä molempiin suuntiin sekä kohti playoff paikkaa että putoajan paikkaa. Näen ottelun tietynlaisena vedenjakajana ennen kymmentä viimeistä peliä. Korihailla on alla helpohko kotivoitto pyrinnöstä, jossa he varmasti osoittivat vaarallisuutensa. Heillä on erinomaisia 1 vs 1 pelaajia joiden puolustamiseen täytyy olla joukkueena valmiina. Lisäksi heidän transition hyökkäyksen kanssa täytyy olla hyvin hereillä. Intensiteetti, asenne ja pelirohkeus koko 40 minuuttia ovat avain voittoon, Kobrien päävalmentaja Ville Turja lausuu Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Reggie Keely, Fiifi Aidoo, Brandon Boggs, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Lauri Toivonen, Julien Lewis, Panu Blomgren, Tuukka Härsilä, Ville Taipale.
– Nyt ois sitte tosi kyseessä. Tällä viikolla kaikki peliin, Korihaiden luotsi Jarno Nikula tiivistää. 
Kokoonpano: Eemil Wahlbäck, Elias Lahdensuu, Miikka Marttinen, Vesa Heinonen, Valtteri Leino, Tommi Lehtonen, Henri Ventoniemi, Nick Banyard, Trey Ziegler, Richaud Pack, Kevin Ware.
Keskiviikkona pelataan siis paikasta auringossa. Vain voitto kelpaa kummallekin joukkueelle. Ottelu alkaa klo 18.30 Kobra-areenalla, tervetuloa kannustamaan Kobrat parhaimpaansa!
 
Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy