iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Viiden ottelun tappioputkessa tarpova Lapuan Kobrat saa perjantaina vieraakseen sarjataulukon ykkösen, Helsinki Seagullsin.
Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Kummallakin kerralla Seagulls on ollut murskaava.
Perjantain ottelussa on siis vain ja ainoastaan yksi voittajasuosikki. Tosin toistaiseksi kotikentällään vielä voittamaton Seagulls on hävinnyt edelliset kaksi vierasotteluaan. Viime viikon keskiviikkona Kauhajoella Seagulls sai vieläpä tuta peräti 20 pisteen tappion. Kaikesta huolimatta Lapualle sarjakärki saapuu ehdottomana ennakkosuosikkina.


Perjantaina kohtaavat Korisliiga-kauden ainoat joukkueet, jotka eivät ole vaihtaneet ulkomaalaisnelikkoaan koko kauden aikana. Seagullsin joukkueessa pelaajien roolit ovatkin tuntuneet loksahtelevan kohdilleen. Ja mikäs on loksahdellessa, kun kotimaisesta kokoonpanosta löytyy aivan huipputason suorittajia, jotka ottavat juuri sen vastuun, joka joukkueessa tarjolla on. Timo Heinonen, Tuukka Kotti, Antti Kanervo ja nyt ensimmäistä kertaa urallaan Lapualla esiintyvä Shawn Huff voisivat hyvällä syyllä muodostaa vaikka Susijengin EM-karsintojen rungon.
Kobrille vuosi 2020 on ollut enemmän kuin haasteellinen. Vuodenvaihteen jälkeen lapualaisjoukkue on voittanut seitsemästä koitoksestaan ainoastaan yhden. Samalla pudotuspeliviiva on alati loitonnut, kun taas sarjajumbo Korihait on alkanut jo hengittämään niskaan. Helmikuun neljästä jäljellä olevasta ottelusta on jo mielellään siis tultava voittoja.

- Saamme perjantaina vierailulle runkosarjan parhaan joukkueen Seagullsin, joka on ollut joukkueena ja nimenomaan joukkuepuolustukseltaan sarjan paras kuten sarjataulukkokin näyttää. Pyritään saamaan alusta asti meidän puolustuksen intensiteettiä paremmaksi kuin aiemmissa otteluissa ja sitä kautta saamaan painetta pois hyökkäyksestämme. Loukkaantumishuolet helpottavat hiljakseen, mutta Julien Lewis lienee vielä pois ja tuskin pelaa huomenna, Kobrien käskyttäjä Ville Turja toteaa Korisliigan sivuilla.


Kokoonpano: Reggie Keely, Fiifi Aidoo, Brandon Boggs, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Niko Mantere, Lauri Toivonen, Ville Taipale, Tuukka Härsilä, Panu Blomgren, Julien Lewis (GTD 25%)


- Perjantaina matkaamme kohti Lapuaa, jossa Kobrat isännöi meitä. Haluamme jatkaa siitä mihin jäimme BC Nokiaa vastaan eli pelata identiteettimme mukaista koripalloa. Vielä on hieman kysymysmerkkejä kokoonpanossamme, Seagullsin Jussi Laakso puolestaan kertoo.
Kokoonpano: Trae Bell-Haynes, Richie Williams (GTD25%), Erik Waxlax, Shawn Huff, Timo Heinonen, Antti Kanervo, Sakari Laakso (GTD50%), Tuukka Kotti, Elijah Stewart, Kazembe Abif, Ricky Waxlax.


Takuuvarmasti laadukasta koripalloa on siis luvassa perjantaina, kun maajoukkuepelaajia pursuava Seagulls saapuu Lapualle. On sitä Lapualla ennenkin sarjakärkiä kaadettu, miksei siis nytkin! Ottelu alkaa tavalliseen tapaan klo 18.30, tervetuloa!

4PA6358

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldsFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsterava

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy