iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat esiintyy ensimmäistä kertaa Korismaanantain parrasvaloissa, kun Kobra-Areenalle saapuu vastustaja iänikuinen, Kauhajoen Karhu Basket.

Joukkueet ovat kohdanneet Korisliigassa kaikkiaan 34 kertaa. Ainoastaan kymmenesti Kobrat on astellut parketilta voittajana. Tällä kaudella molemmat kohtaamiset ovat päättyneet Karhu Basketin eduksi.

Kaksinkertainen hallitseva mestari Karhu Basket löytyy sarjataulukosta sijalta kolme. Oranssipaidoilla on kasassa 17 voittoa 25 ottelusta. Vaikka Karhu Basketin kokoonpanossa on ollut läpi kauden muutoksia, on joukkueen iskukyky pysynyt alituiseen kiitettävällä tasolla.

Karhu Basketin hyökkäyksiä pyörittää itseoikeutetusti Bojan Sarcevic. Sarcevicin ohella Cameron Jones ja Samuel Givens pitävät kokemuksellaan yllä korkealuokkaista tasoa. Tuorein hankinta Skylar Spencer tuo järisyttävän määrän ulottuvuutta ja ylettyvyyttä molempiin kenttäpäätyihin.
Kauhajokisten kotimaisesta osastosta etenkin Mikael Laihonen ja Okko Järvi ovat ottaneet jälleen harppauksia eteenpäin kehityksessään.

Kobrilla on allaan sikäli kummallinen rupeama, että vieraista on taskussa kaksi peräkkäistä voittoa, mutta kotiparketilla niskassa on kaksi tappiota putkeen. Karhu Basketin kaato ei ole ikinä helppoa, se vaatii aina lähes täydellisen 40 minuutin suorituksen. Kobrat pääsee otteluun onneksi lähes parhaalla kokoonpanollaan, tosin armeijan kurkkusalaatissa tammikuussa aloittanut Samuel Kujala on poissa kokoonpanosta.

- Karhu on laadukas joukkue, joka pystyy pitämään pelin hyvin kontrollissaan ilman suuria ottelunaikaisia notkahduksia. Heidän puolustuksensa on ollut hyvää läpi kauden. Uusi vahvistus tuntuu sopivan hyvin joukueeseen ja tekeminen hänenkin kanssaan näyttää yllättävänkin valmiilta. Meidän täytyy välttää helppoja menetyksiä, että erinomainen siirtymä hyökkäys ei olisi Karhulle niin helppoa. Harjoituksissamme on ollut hieman mies vajausta ja intensiteetti ei aivan niin korkealla kuin toivoisin, mutta tästä huolimatta Karhu peliin intensiteetti pitää saada korkealle tasolle heti alussa, Kobrien päävalmentaja Ville Turja ennakoi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Reggie Keely, Brandon Boggs, Julien Lewis, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Panu Blomgren, Niko Mantere ja Lauri Toivonen.
- Kauden kolmas derby ja saamme kaksi bussillista oranssipaitaisia faneja mukaamme. Tunnelmaa ei siis tule puuttumaan kentältä tai katsomosta. Kotijoukkue on vahvimmillaan avoimen kentän pelissä, jolloin heidän urheilulliset pelaajat pääsevät käyttämään vahvuuksiaan. Meidän täytyy karsia turhat menetykset ja palata kurinalaisesti puolustukseen. Karhu Basketin käskyttäjä Janne Koskimies miettii.
Kokoonpano: Spencer, Jones, Davis Jr, Vehmanen, Niskanen, Sarcevic, Laihonen, Järvi, Innamaa, Hakamaa, Givens.

Tervetuloa seuraamaan Lapuan urheilutalolle karhunkaatoa klo 18.30 alkaen! Ottelu on myös Elisa Viihteen Korismaanantai-lähetys, joten töllön kautta paikallisvääntöön voi virittäytyä jo klo 18 ennakkostudion kautta. Ottelun selostaa Tuomo Mäenpää.

KobratKarhu2020

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldsFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsterava

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy