iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat pyrkii palaamaan voittojen pariin, kun Joensuun Kataja Basket saapuu lauantain ratoksi Lapualle. 

Katajalla on 19 ottelusta kasassa yhdeksän voittoa. Kobrat on ehtinyt pelata 20 ottelua, joista kuusi on päättynyt käärmejuhliin. Kotiparketillaan Kobrat on voittanut kymmenestä koitoksestaan puolet. Katajan vierassaldo on kolme voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelu on pudotuspeleihin halavajalle Kobrille erittäin tärkeä. Kobrat on kotikentällään voittanut edellisistä viidestä ottelustaan neljä. Ainokainen tappiokin tuli sydäntä särkevästi vain pisteellä Korihaita vastaan. Jotenkin Kobrien vain pitäisi saada siirrettyä hyvä peli-ilme myös vieraskentille, mutta välillä se on ollut kovin hankalaa.
Katajan kautta ovat värittäneet kansainväliset ottelut ja sitä kautta melkoiset otteluruuhkat. Katajan pelaamista ovat vaivanneet loukkaantumiset ja ailahtelu. Joka tapauksessa on varmaa, että entisten maajoukkuepelaajien Juha Stenin ja Petri Virtasen johtamalla Katajalla on vielä paljon varaa kehittyä.
Katajan paras pistetehtailija on ollut 178-senttinen pelintekijä Jarred Ogungbemi-Jackson (16,5/5,8/5,5s). Kobrien on pidettävä etenkin Brandon Walters (16,4/6,6) poissa hyökkäyslevypalloista. Katajan tehokkain kotimainen on ollut Aapeli Alanen (9,1/4,4). Lupaavia suorituksia on esittänyt Säynätsalon Riennon kasvattama tulokas Valtteri Leppänen (4,3/0,8).
Kobrien urakkaa kenties hieman helpottaa, että monipuolinen Jarekious Bradley (11,6/7,5) kärsii lauantaina pelikieltoa.
– Välipäivien pelien osa 1 huomenna Katajaa vastaan. Katajalla on tällä kaudella ollut paljon epäonnea loukkaantumisten ja eri syistä sattuneiden jenkkien vaihtumisten osalta. Näkisinkin, että parasta Katajaa ei olla vielä nähty kuin välähdyksinä muutamilla jaksoilla, joissa he ovat olleet erinomaisia. Meillä alkukausi on ollut hieman samanlainen tarina, ja peliesitykset ovat vaihdelleet todella paljon erinäisistä syistä. Tavoitteena huomenna saada otteluun hyvä startti energioiden osalta ja sitä kautta pyrkiä pelaamaan mahdollisimman ehjä 40-minuuttinen ilman suuria notkahduksia, Kobrien päävalmentaja Ville Turja ennakoi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Reggie Keely, Brandon Boggs, Julien Lewis, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Samuel Kujala, Niko Mantere, Panu Blomgren ja Lauri Toivonen (GTD 25%)
– Muutaman päivän tauon jälkeen taas mennään. Kobrat on parhaimmillaan ollut varsinkin kotisalissaan erittäin hyvä. Meidän peli on ollut viime ajat vuoristorataa, tavoitteena saada suoritus tasaantumaan ja tulos sitä kautta, Sten toteaa.
Kokoonpano: Ogungbemi-Jackson, Herrala, Aidoo, Leppänen, Morris, Alanen, Pihlajamäki, Ojala, Vanttaja, Walters.
Kobrien ja Katajan välinen välipäivän näytös alkaa klo 17. Elisa Viihteelle ottelun selostaa Tuomo Mäenpää kommentaattorinaan kuningaskobra Tuomas Viertola!

Smainos

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy