iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

hyvamieli

Sekä Lapuan Kobrat että Kouvolan Kouvot ottivat mehukkaat kotivoitot keskiviikkona. Kobrat kaatoi tasaisessa trillerissä Tampereen Pyrinnön, kun taas Kouvot kukisti vasta jatkoajalla monien vaiheiden jälkeen Lahti Basketballin.

Kobrat esitti Pyrintöä vastaan toisella puoliajalla kenties kauden parastaan. Ilman kahden teknisen virheen myötä ulosajettua päävalmentaja Ville Turjaa pelannut lapualaisjoukkue syttyi taistelemaan toden teolla. Kuten kapteeni Lauri Toivonen totesi, Kobrat puhalsi nyt kentällä yhteen hiileen.

Kouvot oli joukkueista vahvempi, kun Kobrat vieraili lokakuussa Jatke Areenalla. Muutoinkin viime kaudesta reippaasti uudistunut Kouvot on pelannut hienon alkukauden. 16 ottelusta voittoja Kouvoilla on jo yhdeksän.
Kouvojen vaarallisin pistenikkari on Silas Melson, joka on kuluttanut korisukkaa 20 pisteen keskiarvolla. Korisliigan lokakuun pelaajaksi valittu Duke Shelton (17,6/10,5) on pidettävä poissa levypallokahinoista, mikäli Kobrat mielii itsenäisyyspäivän kunniaksi voittoa juhlia.

– Pelaajilta hieno energian ja intensiteetin nosto eilen pelin aikana jokaisella osa-alueella. Peli tulee eteen nopeasti, mutta on sama molemmille joukkueille. Pienistä kolhuista huolimatta saanemme täyden miehityksen huomiseen peliin. Tärkein asia on säilyttää hyvä henki ja taistelutahto myös jatkossa. Pelillisesti Kouvojen palloskreenipelaamisen vaikeuttaminen ja levypallopeli molemmissa päissä kenttää ovat keskiössä, Kobrien käskyttäjä Ville Turja ennakoi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Reggie Keely, Brandon Boggs, Julien Lewis, Lauri Toivonen, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Niko Mantere, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Tuukka Härsilä ja Panu Blomgren.

– Pelien välillä noin 36 tuntia, joten palautuminen tärkeässä roolissa. Kobrat on vaarallinen joukkue, jonka he todistivat jälleen eilen ottamalla kovan voiton Pyrinnöstä, Kouvojen päävalmentaja Tuomas Oja kehaisee.
Kokoonpano: Melson, Shelton, Kaukiainen, Nyman, Lommi, Gonzalvez, Knihtinen, Barden Jr, Nuolivirta, Permanto (GTD50%) ja Storgård (GTD50%)

Tervetuloa aloittamaan itsenäisyyspäivän juhlallisuudet huippukoripallon parissa! Otteluun ilmainen sisäänpääsy! Kobrat ja Kouvot iskevät yhteen klo 15 Kobra-Areenalla.

 

 

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy