iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Seurahistoriansa pahimmassa loukkaantumissumassa viime viikot työskennellyt Lapuan Kobrat saa keskiviikkona vieraakseen sarjanousija Lahti Basketballin. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, kun kumpikin on saalistanut ensimmäisistä yhdeksästä ottelustaan ainoastaan kolme voittoa. 
Lahti Basketball on osoittanut kilpailukykynsä Korisliigassa. Etenkin vierasvoitot Kauhajoella ja Joensuussa alleviivaavat lahtelaisjoukkueen potentiaalia. Sen sijaan kotiparketillaan Lahti ei ole onnistunut voittamaan muita kuin vielä ilman voittoa vaeltavan Korihait.
Lahtelaisjoukkueen peliä pyörittää Kouvolan Kouvoista tuttu Tuomas Hirvonen (14/3,6/6,1 syöttöä). 23-vuotiaan Hirvosen ohella LB:n kotimaisen osaston tehopelaajina ovat kunnostautuneet ikitaistelija Vesa Mäkäläinen (11,0/4,7/2,3s). Lahtelaisten amerikkalaiskvartetista paras pistemies Jerry Evans Jr. (20,4/7,0) ei voittoisalla Joensuun-reissulla pelannut ja hänen pelikuntonsa on epävarmaa myös Lapualla.
– Pelattiin melko ehjä peli Joensuussa. Edelleen puolustuksen kautta rakennetaan omaa tekemistä. Hyvin pitää pelata, jos mielitään voittaa. Lapua on kärsinyt loukkaantumisista ja se siitä arvaamattoman joukkueen, Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling ennakoi Korisliigan sivuilla. 
Kokoonpano: Saarijärvi, Mäkäläinen, Hirvonen, Ikävalko, Stockard, Hubert, Wallace, Ahola, Aalto, Evans Jr. (GTD 50%)
Kobrat lähtee palauttamaan kurssiaan voittojen tielle pienten kysymysmerkkien vielä leijuessa ilmassa. Perjantaina Seagullsia vastaan kauden ensimmäisen pelinsä pelannut kapteeni Lauri Toivonen on onneksi jälleen mukana pelaavassa kokoonpanossa. Sen sijaan Jussi Turja on edelleen varmuudella sivussa. Myös Juho Lehtorannan pelaaminen vielä Lahtea vastaan on epätodennäköistä.
Kobrien päävalmentaja Ville Turja uskoo ja toivoo, että pelintekijä Antto Nikkarinen sekä alkukauden Korisliigan paras pistetehtailija Jordan Capps pystyvät joukkuettaan jälleen auttamaan parketin puolella.
–  Lahti pelasi taktisesti kypsän ja pelillisesti ehjän ottelun Katajaa vastaan. Heillä on erinomaisia heittäjiä, jotka ovat hyviä myös 1 vs 1 -tilanteissa ja nauttivat vapaudesta ratkaista nopeastikin siirtymähyökkäyksessä. Tästä syystä avainasia huomiseen otteluun tulee olemaan puolustukseen paluu ja heidän hyökkäykseen siirtymisen aikana kuumimpien pelaajien löytäminen nopeasti.
– Eilisen harjoituksen jälkeen näyttää onneksi siltä, että saatamme saada hieman helpotusta loukkaantumistilanteeseemme, mutta poissaolleiden pelaajien osalta tilanne tarkentuu tämän päivän harjoitusten ja pelipäivän aamutreenin jälkeen.
Kokoonpano: Reggie Keely, Samuel Kujala, Brandon Boggs, Julien Lewis, Ville Taipale, Lauri Toivonen, Tuukka Härsilä, Panu Blomgren, Antto Nikkarinen (GTD 75%), Jordan Capps (GTD 75%), Juho Lehtoranta (GTD 25%), Niko Mantere (GTD 25%).
Kobrat ja Lahti Basketball lyövät yhteen keskiviikkona Lapualla klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

 
Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy