iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Niin se vain on, että Lapuan Kobrat aloittaa perjantaina jo kahdeksannen kautensa Korisliigassa. Kobrilla onkin täksi kaudeksi kasassa varsin mielenkiintoinen ja iskukykyinen joukkue.

Ville Turjan valmentaman Kobrien pelaajistoa johtaa parketilla pelintekijä Antto Nikkarinen. 28-vuotias pallotaituri on tuttu myös Suomen maajoukkueen riveistä. Nikkarisen tapaan Kotkasta Lapualle siirtyi 30-vuotias Juho Lehtoranta, joka on tunnettu etenkin heittotaidostaan ja puolustusosaamisestaan.

Kobrien kapteenina jatkaa riihimäkeläislähtöinen Lauri Toivonen. Iki-Kobra Jussi Turja on kauden alkaessa mainiossa kunnossa. Kobrien ulkomaalaisnelikon muodostavat tällä kaudella Julien Lewis, Brandon Boggs, Reggie Keely ja Jordan Capps.

– Jordan Capps on erityisen lahjakas hyökkäyksellisesti. Julien Lewis on vikkelä takapelaaja. Brandon Boggs taas on perinteinen jokapaikanhöylä, urheilullinen ja yritteliäs puolustaja. Ja Reggie Keely on väkivahva sentteri, kapteeni Toivonen kuvailee Korisliigan verkkosivujen kausiennakossa.

Lapualaisjoukkueen täydentävät omat kasvatit: Samuel Kujala, Tuukka Härsilä, Niko Mantere, Ville Taipale ja Panu Blomgren. Nuoresta viisikosta muun muassa Kujala esitti viimeisessä harjoitusottelussa Lahtea vastaan kehityksen merkkejä. Kujala tehtaili ottelussa kahdeksan pistettä ja sähisi puolustuksessa kiitettävästi.

Kobrat on asettanut 44 ottelua sisältävän runkosarjan tavoitteeksi pudotuspeleihin pääsemisen. Joukkueessa on kaikki palaset olemassa tavoitteeseen pääsemiseen, mutta toki Korisliigan kärkikahinoihin nouseminen vaatii myös avainpelaajien pysymistä terveinä. Tässä suhteessa jobinpostia tuli jo ennen kauden alkua, sillä Lauri Toivonen joutuu loukkaantumisen takia huilaamaan joukkueen ensimmäiset ottelut. Toivonen palannee tositoimiin lokakuun aikana.

Kobrien kauden avausvastustaja on siis KTP-Basket Kotkasta. Tomi Kamisen luotsaama joukkue saavutti viime kaudella hienosti SM-pronssia. Alkavaan kauteen KTP lähtee muuttuneena, kun sekä Nikkarinen että Lehtoranta muuttivat Lapualle. Heidän tilalleen kokoonpanoon liittyivät Eldar Skamo ja Topias Kuukkanen. KTP:n on kerrottu tällä kaudella panostaneen erityisesti ulkomaalaisvahvistuksiinsa, joten on siinäkin mielessä erittäin kiinnostavaa nähdä kotkalaisryhmä heti Lapualla.

– On hieno asia, että Korisliiga saadaan vihdoinkin tosipelien osalta käyntiin. Perjantaiseen otteluun KTP:tä vastaan lähdetään pitämään oma tekemisemme mahdollisimman laadukkaana läpi ottelun pyrkien välttämään pahimpia notkahduksia. Pelaajistomme on vaikuttanut viime päivien harjoituksissa sopivasti rennon keskittyneeltä ja uskonkin kokeneen joukkueen odottavan kauden avausottelua jo kovasti, Kobrien käskyttäjä Ville Turja toteaa Korisliigan sivuilla.

Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Reggie Keely, Samuel Kujala, Brandon Boggs, Jussi Turja, Julien Lewis, Tuukka Härsilä, Niko Mantere, Panu Blomgren ja Juho Lehtoranta.

– Mielenkiintoinen sarja-avaus odotettavissa. Kobrat on vahvistunut meille tutuilla pelaajilla ja hereillä pitää olla heti alusta lähtien, mikäli voittoa mielimme. Joukkueemme on ollut kasassa vasta reilun viikon, mutta meininki treeneissä on ollut energistä ja se lupaa hyvää, Kaminen kertoo.

Kokoonpano: Pinkston, Wesley, Daniels, Skamo, Pounds, Heinonen, Rautasalo, Langford, Kuukkanen, Joonas Lehtoranta, Uotila.

Korisliiga-kausi 2019-20 startataan siis perjantaina klo 18.30 Lapualla, kun Kobrat saa vieraakseen KTP:n. Tervetuloa paikalle kannustamaan Kobrat seurahistoriaan parhaaseen kauteen!

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy