iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Korisliigan sarjataulukon yhdeksäntenä majaileva Lapuan Kobrat saa perjantaina vieraakseen viimeisestä pudotuspelipaikasta kiinni pitävän BC Nokian.

BC Nokia on Kobria edellä kolmen voiton verran. Kun Kobrien runkosarjaurakkaa on jäljellä enää viisi ottelua, on selvää, että pudotuspeleihin mieliäkseen lapualaisjoukkueen on perjantaina vierailijansa kaadettava.

Vaikka eroa on jo kolmen voiton verran, suosii loppukauden otteluohjelma Kobria. Kobrat matkaavat vielä Joensuuhun ja Uuteenkaupunkiin. Sen lisäksi Lapualle saapuu Kouvot ja Ura.

BC Nokian huhtikuu on huomattavasti haastavampi. Nokialaiset matkaavat vielä Helsinkiin ja Saloon sekä saavat vieraita Tampereelta ja Kotkasta.

Kun vielä keskinäiset ottelut ovat tällä hetkellä Kobrien eduksi 2–1, niin jopa kolme voittoa voisi hyvinkin riittää Kobrille pudotuspelipaikkaan. Tämä kuitenkin vaatii ehdottomasti sen, että perjantaina BC Nokia ei Lapualla juhli.

– Voitolla mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka. Se vaatii todella hyvän joukkuepelin sekä kamppailua molemmissa päissä kenttää. Erityishuomiota pitää kiinnittää Lapuan aggressiiviseen tapaan mennä kohti koria, BC Nokian päävalmentaja Tero Vasell tuumii Korisliigan sivuilla. Kokoonpano: Cane, Kantonen, Davis Jr., Felton (GTD50), Sulonen, Ahonen, Mattila (GTD50), Boman, Labovic, Alanen, O'Mara (GTD50)

– Ottelu Nokiaa vastaan ratkaisee sen taistelemmeko vielä kauden lopuissa otteluissa playoff paikasta vai emme. Mikäli me voitamme ottelun olemme kahden voiton päässä Nokiasta, koska voittaessamme olisimme tasapisteissä heidän edellä. Mikäli he onnistuvat voittamaan meidät ei meillä ole enää edes teoriassa mahdollisuutta saavuttaa heitä, koska siinä tapauksessa he ovat neljä voittoa meitä edellä ja tasapisteissäkin jäisimme heidän taakse. Tätä ottelua voisi siis meidän ja Nokin välillä sanoa kuuden sarjapisteen arvoiseksi otteluksi. Onkin erittäin hienoa, että sarjan viimeisiin peleihin saadaan tällaisia panoksia. Tällaisessa pelissä todella nähdään mikä on meidän joukkueen henkinen tila. Pelisuunnitelma on tulevaan otteluun selkeä, nyt sitä täytyy vain pystyä toteuttamaan koko 40 minuuttia, Ville Turja puolestaa pohtii. Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, V Turja.

Elintärkeä taistelu pudotuspelipaikasta alkaa Kobra-Areenalla klo 18.30, tervetuloa!

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy