iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat saa perjantaina vieraakseen kovan haasteen, kun Korisliigan sarjataulukon seitsemäs, Helsinki Seagulls, saapuu lakeuksille.
Odotuksiin nähden heikon ja epäonnekkaankin alkukauden pelannut Seagulls on viime aikona löytänyt huiman vireen. Helsinkiläisjoukkue on voittanut edelliset viisi kamppailuaan ja näin tarrannut jo vahvasti pudotuspelipaikkaan.
Maajoukkuekonkari Tuukka Kotin tähdittämä Seagulls on pelannut Kobrien tapaan 33 runkosarjaottelua. Kobrat majailee juuri pudotuspeliviivan alapuolella 12 voitollaan. Seagulls on siis seitsemäntenä 15 voiton potillaan. Joukkueiden välissä on 14 voiton BC Nokia.
Kobrat tarvitsee jäljellä olevista seitsemästä ottelustaan todennäköisesti neljä voittoa, jotta paikka pudotuspeleissä irtoaisi. Sanomattakin on selvää, että kotiottelut juuri Seagullsia ja BC Nokiaa vastaan on pudotuspelipaikan kannalta voitettava. Lisäksi kotiottelut Kouvoja ja Ura Basketia vastaan ovat voitettavien listalla. Vierasotteluista Kauhajoella, Joensuussa ja Uudessakaupungissa kun irtoaisi edes yksi voitto, niin avot!
Eli lyhykäisyydessään: jos tänään tulee Seagullsia vastaan tappio, Kobrien reitti pudotuspeleihin vaikeutuu vietävästi.
– Lapua on erittäin vaarallinen joukkue. Amerikkalaispelaajat ovat loistavia 1-1 pelaajia ja pelityyli suhteellisen vapaa. Meidän täytyy onnistua levypallopelaamisessa sekä puolustuksessa yleisesti, jos meinaamme pelin voittaa, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas lausui Korisliigan ennakossa.
Kokoonpano: Vaenerberg, Staten, Heinonen, Kotti, Ortiz, Laakso, R.Waxlax, Blackshear, Ruoff, Lindner.
– Kaksi edellistä peliämme ovat olleet peli-ilmeen ja energian kannalta kuin yö ja päivä. Vilpasta vastaan taistelimme ja pelasimme joukkueena ja KTP:tä vastaan tuo kaikki hyvä joukkuetekeminen mitä Vilpas ottelussa nähtiin oli karissut jonnekin vain muutamassa päivässä. Seagulls on pelannut loukkaantumishuolet selvitettyään viime aikoina erittäin pirteästi. Playoff taistelun kannalta erittäin tärkeä ottelu, josta ei toivottavasti tunnetta puutu, ainakaan Kobrien osalta, Kobrien Ville Turja vaati.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, V Turja.
Perjantai-illan todellinen jännitysnäytelmä alkaa Kobra-Areenalla klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Kobrat kohti pudotuspelejä!

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy