iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrien haastava kohta sarjaohjelmassa saa jatkoa, kun ylivoimaisesti Korisliigan runkosarjaa johtava Salon Vilpas saapuu lakeuksille. Viime viikolla Kobrat hävisi Joensuun Kataja Basketille ja Tampereen Pyrinnölle ja ensi viikon tiistaina on edessä reissu Kotkaan, joten melkoisen kärkijoukkueiden suman on saanut lapualaiset haasteekseen.

Kobrilla on allaan kaksi peräkkäistä tappiota. Vilpas sen sijaan liitää kuuden voiton putkessa. Kaikkiaan 31 ottelusta Vilpas on voittanut lähes käsittämättömästi 27 kappaletta. On siis selvää, että keskiviikkonakin Kobra-Areenan parketille astelee vain yksi voittajasuosikki.

Kobrille tappiollinen viime viikko toimi jalat maahan palauttavana kokemuksena. Hetkellinen nouseminen pudotuspeliviivan yläpuolelle sai aikaan jo ehkä liikaakin itseluottamusta. Kärkijoukkueiden peräkkäinen kohtaaminen on palauttanut nöyryyden tekemiseen. Myös joukkueen harjoituksissa on palattu perusasioihin.

– Muutaman viimeisimmän ottelun perusteella Vilpas-ottelun alla harjoituksissa on nostettu teemoiksi koripallon perusasioita, kuten levypallopelaaminen, sulkeminen sekä 1 vs 1 -puolustus. Joukkueellamme on jälleen hieno mahdollisuus päästä pelaamaan yhtä sarjan parhaista vastaan. Vilpas ottelussa edellä mainitsemieni perusasioiden lisäksi tärkeää olisi pystyä pakottamaan heidät heittämään ratkaisunsa mahdollisimman paljon ”kättä vastaan”, sekä pyrkiä tekemään Rannikon pelinrakentelu mahdollisimman vaikeaksi, valmentaja Ville Turja linjaa Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, V Turja, Mantere

Vilppaan kokoonpano keskiviikon otteluun on vielä pienoinen arvoitus. Edellisestä ottelusta Kotkassa huilasivat Mikko Koivisto ja Korisliigan helmikuun pelaajaksi valittu Antonio Ballard. Vilppaan rosterista kuitenkin löytyy leveyttä aina ”varajenkkiä” myöden.

– Puolustukseen paluu, 1 vs 1 -puolustus ja levypallopelaaminen ovat keskiössä keskiviikkona, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo toteaa.
Kokoonpano: Skeen, Koivisto (GTD 75%), Kantonen, Nenonen, Ballard (GTD 50%), Rannikko (GTD 50%), Taylor, Kivimäki, Gibbs, Laine, Dillard (GTD 50%)

Mikäli Kobrat haluaa edetä pudotuspeleihin, on kotiparketti pidettävä lähes voittamattomana. On varmaa, että nyt jokaisessa ottelussa on valtava panos. Vilpas on voittanut joukkueiden kahdeksan edellistä kohtaamista, mutta onneksi urheilussa kaikki putket katkeavat ennen pitkää. Tervetuloa seuraamaan taatusti kiihkeää kohtaamista keskiviikkona klo 18.30 alkaen!

 3PA80

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy