iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat saa keskiviikkona vieraakseen Uudenkaupungin Korihait. Edessä on erittäin tärkeä kotiottelu, joka pitkälti määrittää Kobrien kauden suunnan.

Kobrat on pelannut nyt Ville Turjan alaisuudessa kahdeksan ottelua. Tuona aikana Kobrat on neljällä voitollaan hilautunut takaisin pudotuspelipaikan tuntumaan. Matkaa kahdeksantena olevaan Helsinki Seagullsiin on ainoastaan yhden voiton verran.

Turjan päävalmentajakauden kirvelevin tappio tuli juuri Korihaiden vieraana. Kobrat hävisi Uudessakaupungissa ainostaan pisteellä, vaikka vierasvoitto oli kovasti tyrkyllä.

Muutoinkin Korihaista on muodostunut Kobrille jonkin asteinen peikko. Edelliset neljä kohtaamista ovat kääntyneet uusikaupunkilaisjoukkueen voitoiksi. Kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet Korisliigassa 18 kertaa. Molemmilla on yhtä monta voittoa, yhdeksän.

Kobrilla on alla makea vierasvoitto Nokialta. Portugalilaisen Pedro Monteiron valmennuksessa Korihait otti puolestaan avausvoittonsa kotiparketillaan Ura Basketista. Kobrien voittosaldo näyttää sarjataulukossa yhdeksää, Korihaiden seitsemää.

Korihaiden joukkueessa on kaksi aiemmin Lapualla palloillutta pelaajaa. Marius Van Andringa (13,1/1,8/2,7s) on Korihaiden kauden paras korisukan kuluttaja. Pelintekijä Mario Edwards (11,6/4,3/6,1) ei sen sijaan Lapualla keskiviikkona pelaa.

– Hyvällä tiellä ollaan, mutta paljon on vielä opittavaa. Päivä kerrallaan tehdään töitä ja mennään eteenpäin, Monteiro toteaa Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: ViinikkalaVan Andringa, Jelks, Coleman, Marttinen, Nuolivirta, Conley, Jenkins, Kuukkanen, Djeen, Nikula, Lehtonen.

– Keskiviikkona Korihait-ottelu on meille erittäin tärkeä monessa mielessä. Ensinnäkin pitkälle maaottelutauolle olisi huomattavasti mukavampi jäädä hyvän ottelun pelanneena. Toinen syy on luonnollisesti se, että taistelemme Korihaiden kanssa samoista sarjasijoituksista. Korihait on myös kokenut valmentajanvaihdoksen, jonka myötä heidän peli-ilmeensä on parantunut huomattavasti, heitä ei vielä uuden valmentajan alaisuudessa pelattujen kahden ottelun perusteella pysty täysin scouttaamaan. Omassa pelissämme olen tyytyväinen viime aikoina parantuneeseen ilmeeseemme puolustuspäässä ja sitä lähdetään ylläpitämään edelleen, Turja miettii.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, Kujala(gtd50%), Mantere, V Turja (gtd50%)

Kobrat tarvitsee nyt kovasti kannustusta, jotta Korihait kaatuu pitkästä aikaa. Ottelu alkaa Kobra-Areenalla klo 18.30, tervetuloa!

  3PA6676

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy