iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Viime viikolla ilahduttavan voiton Helsinki Seagullsin vieraana ottanut Lapuan Kobrat saa keskiviikkona kylään hurjavireisen Kauhajoen Karhu Basketin.

Rakas paikallisvastustaja Karhu Basket on tallustellut koko vuoden 2019 tappioitta. Kauhajokelaisilla onkin Lapualle saapuessaan vyöllään seitsemän peräkkäistä voittoa.

Keskiviikkona Kobria vastaan Karhu Basket antaa kuitenkin hieman tasoitusta, sillä vastikään Korisliigan kuukauden pelaajaksi tammikuisilla ansioillaan valittu Okko Järvi on sivussa parketilta ilmeisesti nilkkavaivan johdosta. Kun myös Mikael Laihosen ja Antti Niskasen pelaaminen on vielä epävarmaa, niin riittää päävalmentaja Jussi Laaksolla ja kumppaneilla pohdittavaa.

Karhu Basketin tehot nojannevat suurilta osin viime vuonna Suomen mestaruuden taanneelle kolmikolle: Bojan Sarcevic, Rene Rougeau ja Greg Mangano. Myös joukkueen tuorein hankinta Cameron Jones on osoittautunut vaaralliseksi korintekijäksi.

– Kobrat on joukkue, joka pelaa hyvin eri tyylistä koripalloa kuin edellinen vastustajamme Seagulls. Joukkueesta löytyy paljon 1–1-voimaa ja he ovat sarjan kärkeä muun muassa hyökkäyslevypalloissa. Jatkaaksemme voittoputkea meidän on kyettävä rajoittamaan Kobrien toisia mahdollisuuksia eli pärjättävä oman pään levypalloissa. Joukkue on kohdannut epäonnea loukkaantumisten muodossa, eikä edellinen peli tarjonnut siihen valitettavasti muuta kuin uusia kolhuja, Jussi Laakso toteaa Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Cameron Jones, Rene Rougeau, Antti Niskanen (GTD50%), Bojan Sarcevic, Mikael Laihonen (GTD50%), Marvin Singleton, Eero Innamaa, Jussi Myllyniemi (GTD50%), Greg Mangano.

Kobrat on pelannut nyt uuden päävalmentajansa Ville Turjan alaisuudessa seitsemän ottelua. Kasassa on kolme voittoa ja neljä tappiota, vaikka tammikuu sisälsi runsaasti huolia pelaajiston terveystilanteen osalta. Siihen nähden voikin pitää varsin onnistuneena suorituksena Kobrien saalistamia päänahkoja Pyrinnöltä, Seagullsilta ja Ura Basketilta.

Kobrien helmikuu on vallan erikoinen, sillä luvassa on pitkälti maaottelutauosta johtuen ainoastaan kolme Korisliiga-kamppailua. Paikallisottelun jälkeen käärmeet luikertelevat lauantaina Nokialle. Ensi viikon keskiviikkona Lapualle saapuu puolestaan Uudenkaupungin Korihait.

– Karhu vaihtoi kaksi parasta pisteidentekijäänsä ja ei voi muuta kuin ihailla heidän valmennuksen ja taustaryhmän rohkeutta tehdä muutoksia joukkueessa. Sen jälkeen, kun he saivat joukkueeseen sopimattomat palaset korvattua sopivilla pelaajilla, on heillä kulkenut peli hienolla tavalla, josta kertoo käynnissä oleva seitsemän ottelun voittoputki. Pystyäksemme haastamaan heidät, tulee meidän saada otteluun riittävän hyvä alku sekä pyrkiä välttämään ottelunaikana liian suuret notkahdukset eli pyritään pelaamaan ehjä 40-minuuttinen. Hieno ottelu tulossa, josta ei varmasti tunnelmaa puutu, Ville Turja lupaa Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, Kujala, Mantere.
Karhu Basketia vastaan Kobrat on pelannut tällä kaudella kahdesti. Kumpikin joukkue on voittanut omalla kotikentällään. Nähtäväksi jää, kumpi ottaa keskiviikkona vahvan otteen Pohjanmaan herruudesta. Ottelu alkaa klo 18.30, tervetuloa!

KobKar

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy