iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat saa vielä ennen jouluhumua perjantai-iltana vieraakseen sarjanelosen, BC Nokian. BC Nokia on voittanut edelliset kolme otteluaan, vaikka loukkaantumiset ovat runnelleet pelaajistoa pahasti.

Keskiviikkona BC Nokia kaatoi kotiparketillaan Kaarinan Ura Basketin, vaikka kuormitti ainoastaan kuutta pelajaa. Toki myös takapelaaja Aleksi Kantonen pelasi kymmenisen minuuttia, mutta varsinaiset rotaatiopelaajat olivat Johnathan Hudson, Juan Davis Jr., Dragan Labovic, Teemu Sulonen, Aapeli Alanen ja Sean O’Mara.

On selviö, kun kolmatta metriä kasvaneet O’Mara ja Labovic ovat joutuneet loukkaantumissumassa urakoimaan huimia minuutteja, että Kobrien pitäisi perjantaina pitää vauhtia yllä. Jos taas BC Nokian päästää pelaamaan omaa peliään jättiläisiään hyödyntäen, on Kobrat tuhon oma.

Kobrilla on allaan peräti kahdeksan tappion putki, joten voitto ennen pientä joulutaukoa olisi sinappista kinkkuvoileipääkin makoisampi asia. Keskiviikkona Kobrat taisteli hyvin Kauhajoella, mutta täysin ehjää 40 minuuttia lapualaisjoukkue ei ole hetkeen esittänyt.

– Vieraskentälle voitto mielessä, vaikka sairastuvalta ei helpotusta olekaan näkyvissä. Kobrilla menossa vaikea jakso, mutta tulivoimaa riittää silti ja kotikentällään he voivat voittaa kenet tahansa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen tuumi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Kantonen, Sulonen, Ahonen, Davis, Boman, Labovic, Alanen, O'Mara, Hudson.

– Nokian kaksi joulupukinkokoista ja äärimmäisen taitavaa sentteriä on tehnyt elämän hankalaksi muille joukkueille. Lahjakas uusi pointti Hudson on pistänyt porukkaan uutta liikettä, ja suomalaispelaajat ovatkin päässeet nauttimaan hyvästä tarjoilusta ja liikkuvista skriineistä, Kobrien käskyttäjä Lars Ekström puolestaan sanaili Korisliigan ennakkossa.
Kokoonpano: Hopkins, Small, Peltokangas, J. Turja, Waterman, Toivonen, Anderson, V. Turja, Drockila, Mantere.

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy