iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

jaron

Kobrien uusin amerikkalaispelaaja on 24-vuotias ja 198-senttinen Jaron Hopkins. Kaksi ensimmäistä yliopistovuotta Hopkins vietti Coloradon yliopistossa, josta tie vei Fresno Staten yliopistoon, jossa viimeinen kausi sujui 11,4 pisteen, 5,7 levypallon ja 3,1 syötön keskiarvoilla. Hopkins viihtyy parhaiten pelipaikoilla 1-3. ’Jaron on erittäin monipuolinen pelaaja ja uskon, että hän voi auttaa meitä monella eri tavalla.
Jaron pystyy pitämään meidän nopeata hyökkäystä yllä ja ulottuvuudellaan ja nopeudellaan puolustamaan sekä laitureita että takamiehiä, johon meillä on suurin tarve’ tuumii valmentaja Lars Ekström.
Mike Morsellin loukkaantuminen oli sen laatuinen, että tervehtyminen kestää muutaman kuukauden, joten Miken ja Kobrien välinen sopimus on purettu ja Mike on lentänyt takaisin kotiinsa. Kobrat toivottaa kaikkea hyvää loistavalle pelaajalle ja persoonalle.
Jaron saapuu Lapualle tänään ja pääsee harjoittelemaan joukkueen mukana lähes 1,5-viikkoa ennen seuraavaa ottelua, joka pelataan Lapualla 7.12, kun vastaan asettuu Salon Vilpas.

https://www.youtube.com/watch?v=ntGw5EWVOa8

 

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueseduLTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptLamminpiippoMallaskuuOulunEvvkuivausrintajSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaSolManpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemipedeluxPaViVaakuninurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullaslsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertego

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 14 €
Eläkeläinen 11 €
Opiskelija 8 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy