iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kautensa oivallisesti aloittanut Lapuan Kobrat lähtee keskiviikkona kasvattamaan voittoputkeaan kolmen ottelun mittaiseksi, kun Uudenkaupungin Korihait saapuu Kobra-Areenalle. 
Kobrat on voittanut seitsemästä ottelustaan neljä. Alkukaudella matkan varrella on kaatunut muun muassa Kauhajoen Karhu Basket ja Helsinki Seagulls. Sunnuntaina Kaarinassa kaatui Ura Basket. 
Kobrien tavaramerkiksi on tällä kaudella muotoutumassa erittäin aktiivinen puolustaminen. Syöttölinjoja aggressiivisesti katkovat lapualaiset ovat päässeet riistoista juoksemaan hyvin kenttää. Näyttää siltä, ettei joukkueesta tällä kaudella puolustuksessa energiansäästelijöitä löydy. 
Korihait on niin ikään pelannut nyt seitsemän ottelua, joista kasassa on kaksi voittoa. Korihait hävisi edellisen ottelunsa kotiparketillaan vajaamiehiselle Ura Basketille. 
Korihaiden riveissä on tällä kaudella peräti neljä ex-Kobraa. Pelintekijä Mario Edwards, Marius Van Andringa ja päävalmentaja Damion Dantzler edustivat Lapuaa toissa kaudella. Emil Osmanu Djeenin Lapua-visiitistä on sen sijaan useampi kausi.
Edwards onkin ollut joukkueensa tehokkain pelaaja. Edwards on tehoillut 14,7 pistettä, 5,4 levypalloa sekä 7,9 syöttöä ottelua kohden. 
Kotimaisista mallikkaimmin on esiintynyt HoNsU-kasvatti Topias Kuukkanen. Kaksi edellistä kautta vähällä vastuulla Salon Vilppaassa viettänyt Kuukkanen on upottanut palloa sukkaan yli 14 pisteen keskiarvolla. Kuukkasta ei kannata kaaren taakse kovin vapaaksi siis jättää. 
Mielenkiintoinen nimi Korihaiden kokoonpanossa on 210-senttinen Mika Nuolivirta, joka on viime vuodet pelannut Yhdysvalloissa yliopistokoripalloa. 
Van Andringa ei ole Korihaiden kotisivujen mukaan ollut tyytyväinen omaan kauteensa. 7,6 pisteen keskiarvolla pelaavan ranskalais-suomalaisen heittopeli on hieman takunnut. 
– Ei tässä mitään vaihtelua ole ollut. Penkin allehan on mennyt koko ajan. Näitä tulee kaikille ja eiköhän se ennen pitkää taas homma aukea.
Kobrien päävalmentaja toteaa Korisliigan sivuilla joukkueensa olevan valmiina keskiviikkoillan haasteeseen.
– Korihait on kaatanut Euro-Katajan, mutta myös kohdannut heikompia hetkiä. Toivottavasti Dantzlerilla, van Andringalla ja kumppaneilla on hyvä päivä keskiviikkona. Kobrat on valmiina kohtaamaan kauden päävastustajansa. Kuukkasen heittämistä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.
Kokoonpano: Juvonen, J.Turja, Toivonen, Peltokangas, Waterman, Small, V.Turja, Kujala, Anderson, Morsell, Taipale, Drockila.
Korihaiden kokoonpano: Laine, Viinikkala, Van Andringa, Edwards, Jelks, Coleman, Kuukkanen, Marttinen, Nuolivirta, Djeen, Conley.
 
ReplyForward
Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy