iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Sunnuntaina BC Nokian vieraana tappion kärsinyt Lapuan Kobrat saa keskiviikkona vieraakseen rakkaan paikallisvastustajan Kauhajoen Karhu Basketin.

Karhu Basket on voittanut viidestä ottelustaan neljä. Ainoan tappionsa kauhajokelaiset kärsivät niin ikään BC Nokialle, tosin kotiparketillaan.

Karhu Basketin viime kauden Suomen mestaruuden taanneista avainpelaajista on jäljellä enää pelintekijä Bojan Sarcevic ja joukkonsa yhteen liimaava Rene Rougeau. Rougeaun lisäksi KB:lla on käytettävissään neljä muuta yhdysvaltalaispelaajaa, joten kokoonpano kestää myös yhden ulkomaalaispelaajan loukkaantumisen.

Yhdysvaltalaisista Durrell Summers sekä Michael Moser ovat ehdottomasti hurjimmat. Kaksikko on tulittanut yhteensä peräti 47 pistettä ottelua kohden. Moser on 203-senttinen ulottuva monipuolisuusihme, kun taas Summers on 196-senttinen heittäjä ja korille ajava jonglööri.

Suomalaisista suurimmassa roolissa on Espoo Unitedista naarattu Okko Järvi. Vajaan kymmenen pisteen keskiarvolla pelaava Järvi kuuluu joukkueensa avausviisikkoon. 188-senttinen Antti Niskanen hoitaa aina hommansa parketilla moitteetta. 202-senttinen Mikael Laihonen lepuuttaa kelvosti isoja pelaajia. Sen sijaan takamies Eero Innamaa on jäänyt vielä alkukaudesta ennakoitua pienemmälle vastuulle.

Kaksi voittoa ja kolme tappiota saldokseen keränneellä Kobrilla on käytössään keskiviikkona täysi miehistö. Vaikka sunnuntaina Nokialla joukkue ei onnistunut haastamaan vastustajaansa, on Kobrien pelaamisessa nähtävissä hyviä merkkejä.

Amerikkalaisnelikosta Mike Morsell, Khalil Small ja Larry Anderson ovat löytäneet pelirytminsä kiitettävästi. Sen sijaan 206-senttinen Zane Waterman ei ole vielä päässyt esittämään täysin kykyjään.

Lapuan kotimainen osasto on ollut pirteä. Kapteeni Lauri Toivonen ja pelintekijä Robert Juvonen ovat pelanneet tasapainoisesti. Myös Peetu Drockila on tuonut vaihtopenkiltä hyvin energiaa. Omista kasvateista Jussi Turja ja Panu Peltokangas ovat jatkaneet tutulla tasolla edellisiltä kausilta.

Keskiviikon paikallisotteluun on vain yksi suosikki, se on luonnollisesti hallitseva Suomen mestari Karhu Basket. Pohjanmaan derbyt ovat kuitenkin osoittaneet vuosien varrella, ettei näissä otteluissa yleensä suuria eroja parketilla joukkueiden välille saada. Pohjanmaan herruudesta ei hevin luovuta.

– Kaikki seis. Eteläpohjalaiset pelaa! Kentälle astelee Jussin johdolla Euroopanlaajuistakin huomiota herättänyt joukkue; loistava pelintekijä, sinnikkäät suomalaiset ja vauhdikkaat amerikkalaiset. Hyvää viihdettä tiedossa. Kauhajoen Karhukin on paikalla, Kobrien päävalmentaja Lars Ekstöm hassutteli Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Juvonen, Taipale, Morsell, Small, Peltokangas, Waterman, Toivonen, Anderson, V.Turja, Drockila, J.Turja ja Mantere.

Tervetuloa seuraamaan keskiviikkona klo 18.30 alkaen loistavaa urheiluviihdettä Lapuan urheilutalolle!

 3PA4894

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy