iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Korikobrien yhteisharjoitukset pyörähtivät käyntiin menneellä viikolla toden teolla. Paul Carter, D.J. Richardson, Stephen Lumpkins sekä Givi Bakradze saapuivat maahan alkuviikosta. Tämä tiesi sitä, että ensimmäistä kertaa tällä kaudella koko joukkue solmi yhdessä nauhojaan kiinni Urheilutalon pukukopissa. Alusta asti oli havaittavissa, että nyt on kasassa erittäin motivoitunut ja voitontahtoinen porukka, jolta on lupa odottaa kaudella erittäin viihdyttäviä otteita.

Joukkue on tähän mennessä sopinut pelaavansa kaksi (2) harjoitusottelua, joista toinen pelataan jo tänä keskiviikkona (10.9.) klo 19.00 kotoisassa Urheilutalon salissa. Keskiviikkona vastaan asettuu Umeå Basket, joka viime kauden päätteeksi raivasi tiensä Ruotsin korkeimmalle sarjatasolle, Basketliganiin. Parketille saapuu varmasti erittäin nälkäinen joukkue, joka haluaa näyttää kuuluvansa maansa korkeimmalle sarjatasolle.

Toinen harjoitusottelu pelataan tiistaina (16.9.) klo 19.00 Urheilutalolla rakasta paikallisvastustajaa Kauhajoen Karhua vastaan. Urheilutalon pyhättöön saapuu varmasti tällöin motivoitunut joukkue, joka haluaa lyödä alkutahdit kauden tuleville mittelöille, joissa mitellään taas Pohjanmaan herruudesta. Kobrien tapaan myös Karhun joukkue on hyvin erilainen kuin viime vuonna. Molemmat joukkueet pestasivat itselleen uuden päävalmentajan sekä nipun uusia pelaajia. Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä millaiseen iskuun valmentajat Nenad Stefanovic sekä Sami Toiviainen ovat joukkueensa saaneet tässä vaiheessa viritettyä. Oman lisämausteensa ottelulle tuo se, että nähdäänkö toissa kaudella KTP:n riveissä ihastuttaneen Devonne Gilesin debyytti Karhu-paidassa juuri Lapualla.

Hinnasto harjoitusotteluihin:

  • Aikuiset 7e
  • Opiskelijat 5e
  • Kausikorttilaisille vapaa pääsy

Susijengin turnauksen tultua loppuun on oiva tilaisuus siirtyä nauttimaan kotoisesta Korisliigasta. Korikobrat tarjoavat tänä vuonna laajan valikoiman kausikortteja, joista varmasti löytyy myös sinulle juuri se mieleisin.

Tänä vuonna Korikobrat tarjoavat uutuutena Kobra Klubi -kortin. Klubikortilla sinulla on mahdollisuus kokea kaikki Korikobrien pelit juuri sinulle varatulta paikalta ja nauttia puoliajalla tarjoilusta. Klubikortti sisältää myös klubitakin sekä mahdollisuuden saada uutisia sekä kuulumisia suoraan omaan sähköpostiisi.

Kobra Klubi kortista on saatavilla sekä henkilökohtainen versio, että firmasi tarpeisiin paremmin sopiva Kobra Firmaklubi kortti, joka oikeuttaa tuomaan peliin myös seuralaisen.

  • Kobra Klubi -kortti 450e
  • Kobra Firmaklubi -kortti 750e

Viime vuoden tapaan Korikobrat tarjoavat niin ikään paikkakausikortin, joka siis takaa sen, että istut sinulle varatulla paikalla koko kauden. Paikkakausikortti sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn runkosarjan otteluihin.

  • Paikkakausikortti 270e

Kausikortti (henkilökohtainen)

Sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn runkosarjan otteluihin.

  • Aikuiset 190e
  • Eläkeläiset 170e
  • Opiskelijat 130e

Kertalippusarja

  • 10kpl kertalippuja runkosarjan kotiotteluihin. Hinta 100e.

Kausikortteja on mahdollisuus hankkia kaikista harjoitusotteluista tai vaihtoehtoisesti kortit on mahdollista tilata myös sähköpostitse osoitteesta:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otteluissa maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävistä hetkistä koripallon parissa.

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy