iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Lauri Toivosen ja Peetu Drockilan kanssa.

Lauri Toivonen on 27-vuotias 2 metrinen 4-5 paikan pelaaja, jonka kasvattajaseura on Riihimäen Kolmoskori. Toivonen on pelannut jo 7 kautta korisliigassa ja viime kausi sujui Espoo Unitedin kokoonpanossa tilastoilla 5p/4,3l/1,1s ottelua kohden keskimäärin 20 minuutin peliajall. Kaudet 12-13 ja 13-14 Lauri pelasi NCAA1 koulussa Texas Rio Grande Valleyssa USA:ssa. jossa parhaimmillaan urakoi tilastot 3,6/3,4. Lauri on myös pelannut nuorten maaotteulita sekä miesten haastajamaajoukkueen otteluita yhteensä 144.
'Sain Aalto-yliopistossa DI:n opinnot päätökseen ja nyt on kova halu pitkästä aikaa keskittyä pelkästään koripallon pelaamiseen. Tunnen Lapuallla olevat kotimaiset jo entuudestaan ja Jussin ja Robin kanssa on olttu samoissa maajoukkueympyröissäkin. Into on kova uuteen kauteen ja odotankin kovasti elokuuta sekä yhteisharjoitusten alkua.

Peetu Drockila on 24-vuotias, 188 senttinen takamies, joka tuo Kobrajoukkueeseen nopeita jalkoja ja äärimmäisen kovaaa yrittämistä. Peetu on Rekolan Urheilijoiden kasvatti ja viimeisellä Suomessa pelaamallaan kaudella 13-14 Peetu kirjautti tilastot 7p/4l/3,8s ottelua kohden. Viime vuosina lääkärinopinnot ovat rajoittaneet ammattimaista pelaamista ja pelaaminen on tapahtunut divaritasolla.
'Koko opiskelujen ajan on ollut kova halu päästä kokeilemaan korisliigatasolla. Nyt lääkärinopinnot on suoritettu ja on hienoa, että minulle aukesi mahdollisuus ensi kaudella päästä pelaamaan korisliigaan Kobrapaidassa. Into ja halu harjoitella on superkova eikä millään malttasi odottaa, että joukkueharjoitukset alkavat, mutta nythän on toisalta mahdollisuus harjoitella omatoimisesti aivan täysillä.
'Lauri oli meidän hankintalistalla yhtenä ensimmäisistä ja pitäähän sitä Tuomaksen lähdön jällkeeen yksi Riihimäkeläinen olla joukkueessa. Lauri tuo joukkueeseen kokoa ja levypallovoimaa, jota meillä hieman puuttui viime kaudella. Oli hienoa, että myös Peetu saatiin joukkueeseen ja kokonaisuutena meillä on hyvä tilanne suomalaispelaajien suhteen, kun vielä omista junioreista nostetaan edustuksen rinkiin muutama pelaajaa Parin ulkomaalaisvahvistuksenkin osalta odotetaan allkirjoitettuja sopimuksia takaisinpäin, joten tilanne on tulevaa kautta ajatelle hyvä.' Kobrien manageri Markku Turja kertoo.
Kobrilla on aikaisemmat sopimukset valmentaja Lars Ekströmin sekä Ville Turjan, Robert Juvosen, Jussi Turjan ja Panu Peltokankaan kanssa.

Toivonen

Lauri Toivonen pysäyttämässä Chris Ortizia

 

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ke 4.3. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy