iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lars Ekström jatkaa Kobrien päävalmentajana kaudella 2018-2019. Kuluneella kaudella Lars ehti valmentaa Kobria täysipainoisesti vain pre seasonin sekä muutaman kuukauden kauden alusta. Vakava sairaus kuitenkin keskeytti hyvin alkaneen työn ja hän joutui jäämään kauden loppuun kestäneelle sairaslomalle.
Ekström omaa pitkän pelaajauran sekä liigassa että maajoukkueessa. Pääsarjatasolla Lars on valmentanut Namika Lahtea kaudet 03-07sekä Porvoon Tarmoa 07-08, Espoon Honkaa 09-10 ja KTP:tä 11. Kausi 16-17 kului päävalmentajana Japanissa. Ekström valittiin 04 ja 07 korisliigan vuoden valmentajaksi.

"Minun puoleltani sopimus oli itsestään selvä. Kobrat hoiti asiani hienosti sairauteni aikana. Luottamus ja se, että saa valmentaa seurassa ja kaupungissa jossa on särmää, ovat minulle tärkeitä asioita. Hinku takaisin valmentamaan ja kilpailemaan on kova. Hyvä asia on myös Ville Turjan jatko apuvalmentajana. Villehän suoritti viime kaudella HKVT tutkinnon ja uskon, että yhdessä voimme tuoda joukkueelle paljon uusia asioita " Ekström toteaa.

’Vastoinkäymiset saavat aina välillä muistamaan sen mikä elämässä on tärkeintä ja se on varmasti meille jokaiselle terveys. Larsin sairastuminen viime syksynä laittoi asioita uuteen tärkeysjärjestykseen meidän kaikkien kohdalla. Olen todella iloinen, että Lars on nyt tervehtynyt ja hän voi uudestaan jatkaa Kobrien päävalmentajana työtään, josta on vain hyvää sanottavaa’ Markku Turja toteaa.

Ville Turja jatkaa valmentajana

Ville Turja jatkaa Kobrien valmentajana myös tulevalla kaudella. Ville on toiminut Kobrissa pelaajana I-divisioonaan noususta lähtien ja valmentajanakin jo lähes 10 vuotta joista muutaman kauden divarissa myös päävalmentajana. Viime kauden aikana Ville suoritti huippuvalmentajatutkinnon, joka koulutus päättyi kuluvan kuun alussa.
’Viime kausi oli melkoisen raskas, kun Larsin sairastumisen myötä jouduin ottamaan vähän liian paljon vastuuta myös valmennushommista. Tässä, kun on fysioterapian opiskelut loppusuoralla ja HKVT- tutkinnon suorittaminen oli myös mittava prosessi kaiken muun ohella, on kyllä pakko sanoa, ettei ollut vapaa-ajan ongelmia. Hienoa, että Lars jatkaa meillä niin pääsemme toteuttamaan viime syksynä suunniteltuja juttuja. HKVT koulutus oli erittäin hyvä ja tuli varmasti parhaaseen aikaan, kun itselle oli ehtinyt kertyä jo aika paljon erilaista tietoa, niin koulutuksesta sai todella paljon irti ja pystyi hyvin omaksumaan uusia asioita. Tässä on tämän valmennushomman ohessa tullut pelattua menneinä vuosina enemmän ja vähemmän lähinnä sen mukaan miten kroppa on kestänyt. Puukkoa käytellään taas kesän alussa ja varmasti ortopedin kanssa sitten mietimme vieläkö harjoituksissa vedetään myös pelikamppeita päälle’ Ville Turja tuumii.

Joukkueen osalta pelaajauutisia on luvassa lähiaikoina.

Kaksikko

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy