iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lauantaina on sitten edessä tuplaviikonlopun ensimmäinen koitos, kun Kobrat ja Karhu iskevät tällä kaudella kolmannen kerran yhteen ensin Lapualla ja heti seuraavana päivänä Kauhajoella.

Kobrat pelasi keskiviikkona Joensuussa, josta tuomisina oli pelkkää kokemusta. Kobrilla oli ensi kertaa kokoonpanossa uusi sentteri Jordan Richard ja liekö se suurimpana syynä, mutta joukkuepelaaminen oli tosi vaikeaa ja Joensuussa nähtiinkin yksi tämän kauden huonoimmista kobraesityksistä. Ottelu sinällään pysyi ihme kyllä tasaisena neljännelle jaksolle asti ja Kataja karkasi vasta lopussa voittonumeroihin 89-70 (21-19,18-13,24-23,26-15). Jordan näytti kuitenkin pelimiehen elkeitä pussittamalla 21 pistettä ja repimällä kunnioitettavat 22 levypalloa. Varmasti myös sillä oli vaikutusta, että Nick Kellogg sai kolmannen virheensä jo toisen jakson ensimmäisellä minuutilla ja käytännössä Kelloggin ottelu alkoi vasta toisella puolikkaalla. Kobrat oli matkassa vain 8 pelaajalla ja Kelloggin puuttuminen ensimmäiseltä puolikkaalta pisti muut pelaajat aika ahtaalle, joka näkyi ottelun lopussa. Edellisessä ottelussa kaksikin kertaa paikattavaksi joutunut Jussi Turja ei ollut mukana Joensuussa vaan paranteli vaivojaan kotona.

Derrick Crayton; Uudet pelaajat eivät vielä ole sisällä pelissämme. Kaikki kunnia vastustajan valmennukselle, joka onnistui valmistamaan joukkueensa tähän otteluun. Olen pääosin tyytyväinen meidän tekemiseemme. Neljännellä jaksolla väsyimme ja tulos on sen mukainen.

Karhu pelasi niinikään vierasottelun keskiviikkona, kun se matkusti Nokian vieraaksi. Nokia vei vahvan alkunsa ansiosta ottelun lopulta numeroin 84-72. Kauhajoki on sarjassa hienosti kolmantena ja on hyvissä asemissa pudotuspelien kotietua ajatellen. Karhun paras pistemies Marcus Allen parantelee vaivojaan, mutta Karhulla on siitä huolimatta heittää kentälle laadukas amerikkalaisnelikko. Rene Rougeau (14,8/6,7), Stephen Maxwell (15,6/8), Greg Mangano (15,5/8,7) ja Flenard Whitfield (13,5/5,9) ovat kaikki pussittaneet keskimäärin noin 15 pistettä ottelua kohden. Kotimaisista suomi statuksella pelaava Bojan Sarcevic (10,6/3,9/6,3s) häärii tehokkaimpana, mutta suurin onnistuja Karhun joukkueessa on ollut Henri Kantonen (5,3/2,7/2,3), joka on raivannut tiensä aloitusviisikkoon ja parantanut huikeasti viime kaudesta. Kantonen on myös joukkueensa tarkin kolmosissa hienolla prosentilla 42,3. Joonas (5,6/2,6/3s) ja Juho (5,3/2,6) Lehtoranta ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta muutamassa viimeisessä ottelussa onkin jo syntynyt taas kaksinumeroisia pistelukemia, joten kunto on menossa parempaan päin. Samuli Vanttaja (7,4/4,3) pelaa tilastollisesti peliaikaan suhteutettuna selvästi parasta kauttaan ja kärkkyy esityksillään jo paikkaa myös maajoukkueringissä.

Ville Turja; Tuplapelit Karhua vastaan ovat parasta mitä kummankin kotiyleisöille voi tarjoilla. Meillä on joukkuepelaaminen vielä valitettavan sekaisin loukkaantumisten ja uusien pelaajien mukaan tulon myötä. Toisaalta meitä on varmasti myös melko hankala scoutata tällä hetkellä. Karhu on saanut sairaslistaansa tyhjäksi ja onkin erittäin vaarallinen vastustaja. Meidän tulee tehdä hyviä heitonvalintoja, jotta olemme valmiina kontrolloituun joukkuepuolustukseen. Karhu on myös saatava heittämään kolmosensa kättä vastaan. Kokoonpano: Viertola, Blomgren, Croone, Ortiz, Turja V, Kellogg, Richard, Kujala, Mantere, Turja J (GTD 50%), Peltokangas (GTD 50%), Taipale (GTD 50%), Vainionpää (GTD50%)
Jussi Laakso; Tuplaviikonloppu edessä ja vastustajana Kobrat. Tässä otteluparissa on aina mukana tunnetta, joka rikastuttaa pohjalaista koriselämää. Ottelupari on myös sellainen, että on aivan turhaa tuijottaa sarjataulukkoa, koska varmasti taistelu sarjapisteistä on yhtä kova kuin parissa kauden aikaisemmassa ottelussa. Lähdemme parantamaan keskiviikon Nokia-pelistä, jotta sarjapisteet lähtevät lauantaina Kauhajoelle. Kokoonpano: Perttu Salmi, Juho Lehtoranta, Rene Rougeau, Henri Kantonen, Joonas Lehtoranta, Bojan Sarcevic, Samuli Vanttaja, Stephen Maxwell, Flenard Whitfield, Valtteri Pihlajamäki, Greg Mangano.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat 1-1, kun Karhu oli vahvempi kauden ensimmäisessä ottelussa 14.10 lukemin 109-100. Tuon ottelun pisteidenteko kilpailussa ottivat tiukasti yhteen Kobrien Maurice Creek ja Karhun Marcus Allen. Creek pussitti ottelussa 38 pistettä ja Allen 35, mutta kumpaakaan peluria ei nähdä loukkaantumisen takia seuraavassa kohtaamisessa. Toisessa ottelussa Lapualla Kobrat oli vahvempi numeroin 103-102. Myös tuossa ottelussa Maurice Creek tykitti isot lukemat 32 pistettä. Karhun tehokkaimmaksi nousi Bojan Sarcevic 27 pisteellään. Karhun joukkue on tuosta ottelusta muuttunut siten, että Karhun Matthew Hezekiah (5,3/2) ei kuulu enää joukkueeseen ja Marcus Allen (16,4/3,5) on loukkaantuneena. Karhun joukkueesta ensi kertaa Kobria vastaan nähdään siten Greg Mangano (15,5/8,7).

Kobrajoukkue on edellisistä kohtaamisista muuttunut vielä enemmän, Kun kokoonpanosta amerikkalaisista ovat pois Lucas Woodhouse (13,9/5,2), Terence Jennings (11,6/6,3) ja Maurice Creek (20,3/5,6). Ensimmäistä kertaa Karhun kaatoon lähtevät siten, Stephen Croone (14,2/3,9), Nick Kellogg (27,3/5) ja Jordan Richard (21/22).

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet todella yleisöön meneviä ja pisteitäkin molemmat joukkueet ovat mättäneet yli 100.
Tervetuloa seuraamaan kiihkeää paikallistaistoa Lapuan Urheilutalolle lauantaina 18.2 klo. 17.00.

Ville

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy