iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrien ottelut jatkuvat jo huomenna keskiviikkona, kun Lapualle saapuu Uudenkaupungin Korihait.
Kobrien kasvatti Panu Peltokangas pelasi edelliskauden Korihaiden riveissä, mutta täksi kaudeksi tie toi takaisin Lapualle. Viime kaudella Panu pelasi haipaidassa keskimäärin 18,32 minuuttia tilastoilla 5,5 pistettä ja 2,8 levypalloa ottelua kohden. Mielenkiintoiseksi huomisen asetelmana tekee se, että vastaavasti Marius van Andringa pelasi viime kaudella Kobrapaidassa ja täksi kaudeksi seura vaihtui Korihaihin. Marius pelasi Kobrissa keskimäärin 20,38 minuuttia tilastoilla 7,3 pistettä ja 2,1 levypalloa.
Korihait on pelannut 4 ottelua ja saalistanut kotivoiton Pyrinnöstä, mutta Nokia ja Kouvot hakivat pisteet Uudestakaupungista ja Espoo oli vahvempi kotonaan. Kobrat on niinikään kaatanut Pyrinnön kotonaan, mutta Kouvot vei pisteet mukanaan ja Karhulle kärsittiin vierastappio. Korihaiden pisteykkösinä häärivat Juan Pattillo (16,3/7,5) ja Sean O’Brien (16,3/5,3). Marius on pelannut haissa vain yhden ottelun, mutta tilastoissa suomalaispelaajien osalta Marius on kärkipaikalla 8/2. Pyrinnöstä siirtynyt Justus Kilpinen on pelannut kaikki ottelut tehoilla (6,5/3). Suomalaispelaajista yli 20 minuutin keskiarvoon yltää myös Mikael Herbert (5,7/1,7)

Lars Ekström; Meillä parannettavaa puolustuksessa ja Korihait täynnä taitavia hyökkääjiä - mielenkiintoista.
Kauden tärkein peli. Aiomme heittää kolmen pisteen heiton.

Kokoonpano: Taipale, Kujala, Vainionpää, Blomgren, Peltokangas, Woodhouse, V. Turja, Viertola, J. Turja, Jennings, Creek, Ortiz.

Jarno Nikula: Lapualle lähdetään jatkamaan siitä mihin perjantaina jäätiin eli parantamaan peliä pala kerrallaan. Levypalloihin pitää saada parannusta kummassakin päässä..

Kokoonpano Juan Pattillo, Chez Williams, Mikael Herbert, Teemu Sulonen, Jaakko Lahti, Marius Van Andringa,Roope Viinikkala, Eero Lehtonen, Sean O’Brien, Justus Kilpinen, Vesa-Pekka Laine, Deng Deng, Akseli Mäkelä.

Viime kaudella Kobrat vei kohtaamiset Korihaita vastaan 3-1. Viimeisessä ottelussa Lapualla, kun Kobrat kaatoi Korihait numeroin 82-73, Panu teki tilastot 13/3 ja Marius 9/1. Huomenna sitten nähdään miten joukkueiden voimasuhteet ovat tälle vuodelle muuttuneet. Tervetuloa kannustamaan Kobrat jälleen voittojen tielle.

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  bcnokia small@2x

Pe 21.12. klo 18.30
Kobra-Areenalla

Liput 14 € / 11 € / 8 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueTurnerlapuan sanomatilkkavehkon oyLakAptkaptLamminMallaskuuOulunErintajSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaSolManpitkisLkuljetuswapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemipedeluxPaViVaakuninurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilaPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullaslsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertego

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 14 €
Eläkeläinen 11 €
Opiskelija 8 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2018 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy