iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kauden 17-18 harjoitusottelut käynnistyivät Turun NMKY:n ja ToPon kohtaamisilla.
Perjantaina kobrabussin nokka käännettiin kohti Turkua, jossa kohdattaisiin paikallinen ylpeys TuNMKY. Kobrilta puuttui kokoonpanosta vielä Chris Ortiz, joka oli samaan aikaan matkalla Atlantin yllä.

Ottelun alku oli namikan tykitystä. Joukkue heitti todella hyvin ja taisi ensimmäiset 8 kolmosta sujahtaa sukkana sisään. Kobrajoukkue juoksi settejään ja välillä niissä aina onnistuttiinkin. Iloa tuotti kobrien nuorten Perttu Blomgrenin ja Samuel Kujalan ennakkoluuloton peli-ilme. Puoliajan jälkeen Kobrat sai pakkaansa paremmin kasaan ja joukkue oli entistä paremmin samalla sivulla. Puolustuskin alkoi ajoittain toimimaan, jonka ansiosta myös hyökkäys rullasi paremmin, joten ihan ok. ensimmäinen yhteinen ottelu. Turku oli erittäin valmis joukkueena ja pelasi tehokasta hyökkäyspeliä ja taisi upottaa kaikkiaan 16 kolmosta ottelussa. Tilastoja ottelusta ei ollut käytettävissä, mutta Kobrapelaajien pisteet jakaantuivat seuraavasti; Lucas Woodhouse 16, Tuomas Viertola 3, Panu Peltokangas 3, Jussi Turja 19, Perttu Blomgren 6, Maurice Creek 23, Terence Jennings 20, Samuel Kujala 2, Ville Turja 2. Niin ja ottelun päättyi lopulta Kobrille 89-94.
Ottelun jälkeen maittava illallinen ja hyvinkin ennen puoltayötä pääsi Jussi, Pertun ja Samuelin kanssa kääntämään auton nokan kohti Lahtea, jossa A-junioreilla oli SM-sarjakarsintojen ensimmäinen ottelu Forssaa vastaan seuraavana päivänä. Muu joukkue suuntasi majapaikkaan ansaitulle levolle.

Lauantaina aamupala ja kobrabussin nokka kohti Helsinkiä, jossa ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle hakemaan Kobrien neljättä ulkomaalaispelaajaa. New York-Reykjavik-Helsinki lento oli lähes ajallaan, mutta ennekuin Chris asteli ulos tuloaulaan oli kello jo edennyt lähes kolmeen. Kamat bussiin ja Jumbosta hieman evästä ja suunta kohti Munkkiniemeä.

Aikaisempi skenaario oli, että ToPoa vastaan voidaan joutua pelaamaan vain 5 pelaajalla, mutta Viertolan perheen tyttövauva (josta isot onnittelut) päätti tulla Pohojanmaalle jo maanantaina, joten ylpeä isä oli hyvinkin valmiina taistoon jo perjantaina parin hyvin ’valvotun’ yön jälkeen. Myös Chris oli valmiina heti koneesta tultuaan vetämään pelikamat päälle ja kun Jussikin ehti ’moottoritie kuumana’ Lahdesta Helsinkiin jo puoli viideksi oli rosterissa lopulta 8 pelaajaa, kun ottelu käynnistyi klo. 17.00. Perttu ja Samuel jäivät Lahteen keskittymään seuraavan päivän karsintamatsiin.

ToPoa vastaan joukkueen ilme oli hyvinkin keskittynyt heti alusta pitäen. Peli oli huomattavasti rohkeampaa ja Kobrat olikin kuskin paikalla lähes läpi ottelun. Onnistumisia saatiin laajalla rintamalla ja Ortizkin pelasi muutaman minuutin. Tästäkään ottelusta ei ollut tilastoja saatavilla, mutta Kobrien pisteet jakaantuivat seuraavasti; Lucas 10, Tuomas 16, Panu 10, Jussi 11, Maurice 25, Terence 14, Chris 2, Ville 2, niin ja ottelu päättyi 79-91.

Ukkomunkin maittavan aterian jälkeen kotimatkalle ja Jussi suuntasi taas takaisin Lahteen nyt junalla. Lahdesta saatiin mukavia uutisia kun Kobrien ja Karhun yhteisjoukkue voitti lauantaina Forssan 73-58 ja sunnuntaina sarjassa 8 rankatun Lahden 90-74. Näin KarhuKobrat varmisti paikkansa vähintään valtakunnallisessa I-divisioonassa ja selvitti tiensä 2 viikon kuluttua käytävälle toiselle karsintakierrokselle SM-sarjapaikasta.
Kobrabussi takaisin Lapualla 01.00 ja Mr Ortiz vielä omaan huoneistoonsa ja yleiset ohjeet tulevasta ja eikun kotiin nukkumaan taas yhtä kokemusta rikkaampana.

Kobrien harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona 20.9 klo. 19,00 ja toinen ottelu heti perään torstaina klo. 19.00 kun Lapualle saapuu Umeå Basket Ruotsista.

Tervetuloa katsastamaan tämän kauden kobrajoukkue.

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy