iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat sai enemmän kuin toivotun joululahjan, kun sähköinen posti saapui viimein toimistolle. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen Lawrence Kinnardin allekirjoitus komeili kuluvan kauden kattavassa sopimuspaperissa.

Kinnard pelasi edellisen kerran Lapualla kaudella 2013-14 reilun 16 pisteen ja 8 levypallon keskiarvolla. Tuolloin tasaisen vahvan kauden pelannut Kinnard jäi hiukan huikean Kyle Foggin varjoon. Foggin varjosta huolimatta Kinnard iski tilastoriveihinsä varsin vakuuttavat tehot. Kinnard oli myös erinomainen joukkuetoveri, joka tekee aina kaikkensa voiton eteen.

Lapualla vietetyn sesongin jälkeen University of Alabama at Birminghamin kasvatti on pelannut Puolassa ja Kauhajoen Karhussa. Karhussa Kinnard pelasi viime kaudella vajaan 13 pinnan ja 7 levypallon ottelu kohtaisella keskiarvolla. Kinnard paikkaa Kobrissa ennen kaikkea sentteri Stephen Hurtin jättämää aukkoa. Hurt ei vastannut lopulta valmennusjohdon odotuksia ja siirtyi muutama viikko sitten Sloveniaan.

Kinnard saapuu Suomeen joulupäivänä ja on kokoonpanossa jo 28. joulukuuta BC Nokian vieraana. Kinnardin tulo joukkueeseen ei voisi paljon parempaan paikkaan tulla, sillä pelintekijä Mario Edwards on sivussa vielä useamman viikon. Kun vielä Jussi Turjan pelaaminen on lievän vamman takia myös epävarmaa, on kokoonpano jäänyt viime otteluissa turhan pieneksi. Kobrat menettää riveistään joulun jälkeen myös Roni Hyvärisen (armeija) ja Ilkka Keski-Saaren (työ), joten lisämiehistö on paikallaan.

kinnard

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy