iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lokakuun alussa alkavaan Korisliigaan valmistautuva Lapuan Kobrat alkaa hiljalleen saada viimeisiäkin palikoitaan kasaan. Kobrien pelinteosta vastaa ensi kaudella 191-senttinen ja 28-vuotias takamies Mario Edwards. Edwards kuului viime kaudella Loimaan Bisonsien riveihin, mutta jäi alkukaudesta vähälle vastuulle. Edwards pelasi loppukauden Slovakiassa, jossa miehen tehot olivat reippaat kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä ottelua kohden.

- Viime kauden alussa Mario oli tosiaan joukkueessamme Loimaalla, mutta hänellä oli sitkeä loukkaantuminen ja hän ei siksi pelannut niin paljon kuin ajattelemimme. Mario meni kesken kauden Slovakiaan ja pelasi aluksi väkisin, vaikka vamma selvästi vaivasi. Kun vamma parani alkoi hän kauden loppua kohti pelata niin kuin odotan hänen Lapualla pelaavan, Kobrien päävalmentaja Damion Dantzler pohtii.  https://www.youtube.com/watch?v=R_P6gur8LF

- Mario on kookas "combo guard". Hän pelaa paikkoja yksi ja kaksi. Ja koska hän on hyvä heittäjä, niin pystyy jopa kolmosta tarvittaessa pelaamaan. Mario on iso, vahva ja urheilullinen pelintekijä. Ennen kaikkea hän on hyvä tyyppi, joka uhraa omia tilastojansa muiden puolesta. Sellaista ominaisuutta arvostan takamiehessä eniten, Dantzler kehuu. 

Kobrilla on nyt Edwardsin lisäksi kasassa sopimukset Ville Turjan, Marius Van Andringan, Damon Williamsin, Stephen Hurtin, Jussi Turjan, Tuomas Viertolan ja Jamal Jonesin kanssa.

-Kokoonpanomme viimeinen amerikkalainen on yllätys. Ja luulisin, että hyvä sellainen lapualaisille, Dantzler heittää.

- Sen lisäksi saamme vielä ainakin yhden kotimaisen, hänkin on meille todellinen vahvistus. En halua sanoa näistä sen enempää. Sen voin sanoa, että Damonin sopimuksen julkaisu on selvästi lisännyt vapaiden pelaajien kiinnostusta seuraamme.

- Tähän asti kaikki on mennyt joukkueen kasaamisessa aika lailla suunnitelmien mukaan, sillä kokoonpanomme on rakenteellisesti juuri sitä, mitä halusinkin. Osaset täydentävät toisiaan, Dantzler tarkentaa. 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy