iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat iski Lakia-messuilla pöytään yhden Korisliiga-kesän suurimmista yllätyksistä, kun Damon Williams esiteltiin suuret suosionosoitukset antaneelle messuväelle. 42-vuotias Korisliiga-legenda siirtyy Lapualle yhden vuoden sopimuksella.

- Olen innoissani. Kobrien valmentaja Damion Dantzler on hyvä ystäväni ja sitä kautta tämä on ollut osaltaan mahdollista. Tahdon auttaa Kobrat pudotuspeleihin, Williams linjasi.

Suomalaiselle koripalloväelle 201-senttinen Williams ei juuri esittelyjä kaipaa. 11 kautta Tampereen Pyrinnössä pelannut Williams on voittanut kolme kertaa Suomen mestaruuden. Mestaruudet ovat kokeneen pelimiehen mukaan ainoat saavutukset, joilla on merkitystä. Vielä viime kaudellakin Williams pelasi Korisliiga-finaaleissa, joissa Kouvolan Kouvot oli lopulta tamperelaisia parempi. 

- Uskon tuovani Lapualle voittamisen kulttuuria. Se on suurin yksittäinen asia, mitä tarjoan.

Kobrat-luotsi Dantzler oli lauantaina yhtä hymyä. 

- Kaikki tietää, että Damon nostaa joukkueen tasoa jo pelkällä olemuksellaan. Hän on meille tärkeä palanen, se on selvää.

Kobrien seurajohtoon kuuluva Markku Turja odottaa tulevalta kaudelta paljon.

- Kun otimme kesäkuussa sarjapaikan vastaan, päätimme, että nyt lähdemme kauteen tosissamme. Selkeä tavoite on nyt nostaa joukkueen tasoa edellisiin vuosiin verrattuna. Damonin hankkiminen on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä. 

Kobrilla on Williamsin lisäksi pelaajasopimukset Jussi Turjan, Marius Van Andringan, Tuomas Viertolan, Stephen Hurtin, Jamal Jonesin ja Ville Turjan kanssa.    

- Kaksi amerikkalaisvahvistusta on vielä tulossa. Ja ainakin yksi kotimainen. Ainakin yksi, Turja laski hymyillen. 

Youtubessa video tapahtumasta.

 

damon

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy