iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Korisliiga-kauteen valmistautuva Lapuan Kobrat on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen 211-senttisen Stephen Hurtin kanssa. Hurt pelasi edelliskauden vielä yliopistokentillä Kansas Staten joukkueessa. Monipuolinen järkäle tehoili tilastosarakkeeseensa viimeisellä yliopistokaudellaan 6,4 pistettä ja 4,4 levypalloa ottelua kohden. 

Hurt

– Stephen on meiltä kova hankinta, sanoisin jopa ryöstö. Hän pelasi Kansasissa kovalla tasolla, Kobrien käskyttäjä Damion Dantzler hehkuttaa tyytyväisenä. 

120 kiloa painava Hurt osaa myös heittää. Kolmosprosentti oli viime kaudella piirun verran yli 30. Etenkin puolimatkalta Hurt pystyy satuttamaan vastustajia tasaisesti. 

– Katsoin häneltä kolme kokonaista peliä ja eniten olen vaikuttunut siitä, että hänellä on erittäin korkea koripallo-IQ, Dantzler miettii. 

Kokonsa puolesta 23-vuotias Hurt on Korisliigassa selkeä vitospaikan pelaaja. 

– Hänen taitonsa ovat silti enemmän neloselle ominaisia, joten pelipaikkaa on vaikea suoraan sanoa. Hän ei ole järin nopea, muttei kentän hitainkaan, päävalmentaja pohtii.

– Taso voi mennä aluksi ylös ja alas, onhan hän rookie. Siitä olen kuitenkin varma, että hän tulee Korisliigassa lopulta pärjäämään. 

Kobrien palapeli alkaa kulisseissa hiljalleen muotoutua uomiinsa. Jussi Turjan, Tuomas Viertolan ja Marius Van Andringan kanssa tehdyt sopimukset tuovat pienen turvallisuuden tunteen, mutta Dantzlerilla on pelaajiston suhteen myös huolia. 

– Amerikkalaisten hankkiminen on meille helppoa, siitä en stressaa yhtään. Kotimaisten suhteen olen jännittynyt. Lähdimme muihin seuroihin nähden taka-alalta, joten moni suomalainen oli jo ehtinyt valita tulevan osoitteensa. 

Kobrat neuvottelee parhaillaan muutaman kotimaisen pelaajan kanssa. Mikään ei ole varmaa, ennen kuin nimet komeilevat papereissa. 

– En voi sanoa heidän suhteen vielä mitään enempää. Teemme kovasti töitä, jotta saisimme nimet paperiin. 

– Sen verran voin valottaa, että jos nämä saadaan lyötyä lukkoon, moni voi yllättyä, Dantzler paljastaa salamyhkäisesti. 

Joka tapauksessa Lapualla eletään ensi kauden suhteen kuumottavia aikoja. Sopimuksia alkaa tippua julki kauden hiipiessä päivä päivältä lähemmäksi. 

– Amerikkalaisten kanssa otamme aikamme. Stephen oli poikkeus, sillä halusin hänet. Jos olisimme odottaneet, hän olisi mennyt varmasti muualle. Sopimus tehtiin itse asiassa jo kesän alussa, mutta asiaa ei vielä hänen puolestaan haluttu tätä ennen julkistaa. 

Kaiken kaikkiaan Dantzler on innoissaan tulevasta kaudesta Lapuan peräsimessä. 

– En malta odottaa, että saamme joukkueen ensimmäisen kerran yhteen. Pudotuspelit ovat meidän selkeä tavoitteemme. Jos kaikki menee nyt kuin suunniteltu, kaudesta tulee Kobrien historian paras, Dantzler vakuuttaa.

Hurtin otteisiin voi tutustua youtubessa

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Ke 20.11. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoski

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy